2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی نازی بخاب عزیزم یکی بود یکی نبود اسایشی بود برقی نبود زندگی ای بود پولی نبود😅😅😅

😂😂خاب ازسرم پرید بااین لالاییت

‏خدایا من حسودم،کاری کن به چشم بقیه شبیه عن باشه 😌

من جلو پنجره خواب سرسره داره چند نفر اومدن سرسره سواری یک و نیم شب بیدارم کردن رفتم بهشون گفتم برن میگه کولی بازی در نیار مگه ساعت چتد تازه یک و نیم😑منم گفتم زنگ میزنم پلیس فرار کردن😊ولی دیگه خوابم نبرد

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
اره بفرس بیاد😅😅😅😅

بیا🥒🥒🥒🥒🥒🥒😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😂😂خاب ازسرم پرید بااین لالاییت

بیا هنوز واست لالایی بگم.....بعدش ک پولی نبود.....جسمی نبود روحی نبود.....ادما سنگ شدن دلا بی رحم.....و حالا بخاب تا شاه کلید بعدی😅😅😅

یعنی تو خابی

مویم بیداروم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن