2789
عنوان

تیپتون برای بیرون رفتن چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 4528 بازدید | 96 پست
وای امروز داشتم دقت میکردم چه تیپا تغییر کردن واقعا 😂 عجیب و غریب

فرا_عجیب#  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
خب حالا چی کار کنیم ما؟

هیچی برو تایپک بغلی راحت 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روسری

شال هیچ وقت نپوشیدم

مانتو با شلوار دیگه معمولی ،ولی مرتب میپوشم همیشه

مو اصلا بیرون نیست 

آرایش هیییچ فقط ضد آفتاب

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
فرا_عجیب#  

بخداا، موها رو عجیب درست میکنن، لباسااا لش و گشاااد  تیشرتا عجیب  ، من تیپم معمولی بود داشتم به خودم شک میکردم، اگر یکی شلوار گلگلی خونگیش رو با مانتو بپوشه بره بیرون بخدا کسی شک نمیکنه، از بس چیزای عجیب میبینیم

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
من حجابم کامل وتیپم عادی ولی بدپوشم ست شیک بودن بلدنیستم همیشه یه دغدغه است برام😢

دقیقا منم خیلی لباس دارم ولی اصلا نمی تونم شیک وسیت بپوشم

تو دنیایی که روحتمدتورو ول میکنه ومیره ،،،میشه بهدکسی اعتمادکرد بنظرتون😳😳😳😳

شلوار قد نود تقریبا

مانتوکوتاه لش یا اسپرت یا مجلسی

شال یا روسری

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
بخداا، موها رو عجیب درست میکنن، لباسااا لش و گشاااد  تیشرتا عجیب  ، من تیپم معمولی بود داش ...

اره دقیقا تازگی هاهم اینطور شده قبلن میرفتم بازار خودم خوشگلشون بودم ولی الان همه پلنگ شدن لامصبا😂😂😶🥺

مانتو جلو باز روسری حجاب شلوار معمولا تنگ کفش پاشنه متوسط چادر 😍من خیلی جذابم 😎😎😎😎

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن