2789
عنوان

دورهمی مجردای سایت 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 48 پست
مجروی تو

بله بااجازت 😊😉

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عژب😂

فرا_عجیب# 😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
چی بگم

هلاک نام کاربریتم 😂😂

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 

نامزد داشتم بعد۷ ماه خواستیم عقد کنیم بهم خورد گراشتن و رفتن،ما موندیم حرف و حدیث مردم،بمیرم برا اشکهای مادر و خواهرم 😭😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن خیلی زود بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭😭😭😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
مرسی عشق جان ۲۱ سالمه  دوران طفولیتم گذشته ولی تو طفولیت موندم 😂😂

ای جانم از من کوچیکتری😂

البته تو این سایت حس پیری دارم از هرکب میپرسم زیر هجدهه😅

عزیزززم چند ساله مگه پشت کنکوری؟

من دوسال موندم نیاوردم بیخیالش شدم امیدوارم موفق باشی❤️

Flight Attendant✈️👩🏻‍✈️سوالی راجع به مهمانداری هواپیما داشتید درخدمتم🙏🏻  
نامزد داشتم بعد۷ ماه خواستیم عقد کنیم بهم خورد گراشتن و رفتن،ما موندیم حرف و حدیث مردم،بمیرم برا اشک ...

انشالله عزیزم خدا کمکت کنع 

چند وقت دیگ بهت نیاز دارم

درخدمتم😎

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  

[QU

OTE=198178193]منو نمیخای😅😅😅[/QUOTE]

بله بااجازت 😂

بپر اینور 

😂😂زیادم الکی نیست هاااا

نه نه برا من الکیه🤣🤚🏻

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯