2777
2789
اگه داداشت شما و بچه‌تو میبرد میگفتی بیشعوووور زن داداشم نذاشت خوش بگذرونیم. والا عزیزم با اینکا ...

وای شما تو چه محیطی بزرگ شدین آنقدر تو سری خورین

غلط کرده با خواهرش رفته دور دور

باید گم میشد میومد زنشو میبر

از یه زاویه دیگه به اتفاقای روزمره نگاه کنی هم خودت ارومتری هم دعوا و پشیمونی پیش نمیاد شما به پدر ...

والا من نمیرفم خونه بابام

منو بچه رو برداشت برد اونجا خودش رف خواهر و بچه هاشو گردوندن 

انکار اونا خوانواده شن

تو باشی نمیسوزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسرده شدی بعد زایمان؟ حتما به خودتم نمیرسی قشنگ حرفات بوی افسردگی و غم سنگین بعد زایمان میده. حساسی ...

نه تنها افسردگی بعد زایمان نیس،،همسرش ظاهرا اخلاق درستی باهاش نداره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اخییی  کوچولو حتما خیلی ترسیده منم بچه بودم وقتی مامان بابام دعوامیکردن ، مثل جوجه یه گوشه می ...

اگه یادمون بیاد اون موقع ها چقدررررر احساس وحشت و ناامنی میگردیم هرگز جلو بچه هامون دعوا نمیکردیم. 

منم ب احترام اون با احترامی ک اون کاربر محترم گفت سکوت میکنم😐😂

خیلی احترام در احترام شد منم محترمانه تایپکو ترک میکنم😐😂

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
والا من نمیرفم خونه بابام منو بچه رو برداشت برد اونجا خودش رف خواهر و بچه هاشو گردوندن  انکار ...

الان بعد دعوا بچه رو باید میدادی ب خودش خودتم میرفتی خونه بابات 

تروخدا ب خودت ارزش بزار .

شما مادر خوبی هستی ، شک نکن 🌹🌹🌹🌹🌹

یه لحظه عصبانی بودی ، اتفاق افتاده 

مثل من با مادرم دعوام میشه ولی بعد پشیمون میشم 

باید سعی کنی تکرار نکنی 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اگه داداشت شما و بچه‌تو میبرد میگفتی بیشعوووور زن داداشم نذاشت خوش بگذرونیم. والا عزیزم با اینکا ...

اخه عزیزم بچه نه شیر خشک داشت نه پوشک

هر چی زنگ میزنم بیاد اینارو بیاره اصلا انگار نه انگار 

خیلی احترام در احترام شد منم محترمانه تایپکو ترک میکنم😐😂

من ب احترام این احترامی ک گفتم و این احترامی ک گفتی و این احترامی ک گذاشتی  و این احترامی ک گذاشتم با احترام همراهت میام:/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
😁😁😁😁

😁😘

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝