اخه من مثه هم میرسم بهشون دخترمم خیلی بیشتر بغل میگیرم و...یبارم مادرشوهرم گفت چرا به دخترت نمیرسی ضعیف مونده
خیلی ناراحت شدم درصورتی که حتی بیشترم میرسم بهش😔
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
بهش سویق بده از دکتر بپرس کره بادوم زمینی با ارده هم خوبه. جوش نزن خوب میشه
۱سالونیمشه اینایی که گفتین مناسبه براش؟قدشم یکم کوتاه تره ازپسرم
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
پسر منم لاغره همش میگن چزا اینجوریه چرا اونجوریه خو بیچاره سیتمش اینجوریه جیکار کنم بعضی وقتا بر اثر حرفا به مسرم فشار میارم که بخوره اه کاش این مقایسه رو کنار بزاریم
ربطی به رسیدگی نداره منم دوقلو دارم دوتاشم دخترن یکی لاغر یکی تپل منم خیلی دوس دارم اونیکی تپل بشه ولی نمیشه تازه اونی که تپله ۹۰ تا میخوره در هر وعده اونی که لاغره ۱۲۰ تا
از لحاظ رفلاکس باید بررسی کنی ما بررسی کردیم فهمیدیم رفلاکس داره بچم حالا داره دارو میخوره و تقویتی تا ان شاالله وزنش خوب بشه بچه های شما چند ماهه ان
اشکال نداره. بعضی بچه ها یهو خوب میشن. ولی ببر آزمایش تیرویید و کم خونی و کلا چکاپ بگیر
اتفاقا چن وقت پیش بردم دکتر گف مشکلی نداره کاملا سالمه ولی خب خیلی سخت وزن میگیره
پسر منم لاغره همش میگن چزا اینجوریه چرا اونجوریه خو بیچاره سیتمش اینجوریه جیکار کنم بعضی وقتا بر اثر ...
دقیقا