2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیطونو لعنت کن .پس اصلا نباید غذای رستوران بخوری و هزار کار دیگه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من یعنی خودم نشورم میمیرم وای شووهرت تمیز نمیشوره برو خودت قشنگ دستکش بپوش بشور بعد برو حموم .. منم روانیم اینجوریم بخدا پدرشوورمم میره همین حسو دارم میگم برم بشورمم زود دسسویی رو

دست خودم نیست  

مامان منم اینجوریه😔درکتون میکنم 💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

گزارش یعنی چی الان تاپیک گربه و نمیدونم پریودو و نمیدونم کراش و پارتی بودم گزارش میزدین بسه دیگه اه. خو درد منم هس بزارین راه پیدا کنیم دیگه اگه دوست ندارین شرکت کنین برین

ازین دید نگاه کن که اونم همسر یه خانومه ،پسر یه مادره ‌. اگه ظاهرش کثیف نباشه ،ملاک رو به پاکی و تم ...

هر کاری میکنم آروم نمیشم الان دقیقا 6 ساله مرض وسواس شدید گرفتم دیگه کم کم دارم دیوانه میشم

گزارش یعنی چی الان تاپیک گربه و نمیدونم پریودو و نمیدونم کراش و پارتی بودم گزارش میزدین بسه دیگه اه. ...

خوبه شما درد منو فهمیدین امیدوارم هیچ کس هیچ وقت به درد من دچار نشه

خوبه شما درد منو فهمیدین امیدوارم هیچ کس هیچ وقت به درد من دچار نشه

اره من بخدا شوهرم سر مواد شوینده باهام دعوا میکنه بس ک از وایتکس و جرمگیر استفاده میکنم پاهام همش تو ابه . مدام دستمو میکشم زمین اشغال نباشه . به شوهرم گیر میدم نخون نگیر این کارو نکن خسته شدم