2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست

همون مورد اول برا جداشدنم کفایت میکنه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من این حرف و ده سال پیش به پدرو مادرم گفتم ولی به حرفم گوش ندادن طلاق بگیرم  افسرده و بی قرارم ...

پس اگر شرایطش را داری و از اون دسته خانمهایی که توان کسب استقلالها و امتیازات فردی به تنهایی هستی خودت برای زندگیت قدم بردار، قرار نیست عمر و زندگیتو فدای خودخواهیهای یه مردی کنی که ارزشی برات قائل نیست 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
تریاک و شیره میخوره  قرص ب 2 ترامادول هم تو خونه هست اینا عصبیم میکته

😕😕 خیلی سخته آدم سریع بگه طلاق، ولی واقعاً اگه راه برگشتی نداره، اگه دوسش نداری، اگه بدون اون می‌تونی گلیمتو از آب بکشی و.... یه فکر جدی به حال زندگیت بکن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
از یه جایی به بعد آدم باید عزت نفسشو حفظ کنه . تو بعضی رابطه ها شخصیت آدم زیر سوال میره واقعا

دقیق منم ادامه زندگی بااینو توهین به خودم و شخصیتم میدونم 

البته بهش گفتم بیا جداشیم گریه کرد گفت من بدون تو نمیتونم 

ولی من ازش بدم میاذ

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤

😕😕 خیلی سخته آدم سریع بگه طلاق، ولی واقعاً اگه راه برگشتی نداره، اگه دوسش نداره، اگه بدون اون می‌ت ...

بخدا این نباشه من راحترم ،خودمم میتونم ازپس خودم بربیام البته دوتادخترمددارما🥺

دوسش ندارمبهش خیلی کمک کردم نکشه ولی نخاست

باید خودش خسته شده باشه وبخواد که ترک کنه.وگرنه هرتلاشی بی فایدست.

اول فقط با صحبت کردن آمادش کن شاید زمان ببره ولی اگه از نظر روانی آماده بشه میتونه بذاره کنار.

یکم حرفهای خوب بهش بزن مثلا ازآرزوهای مشترکتون وآینده خوب واتفاقهای خوب وکلی انرژی مثبت دیگه بالحن خوووب وآرام.بهش محبت کن ومهربون باش ولبخندداشته باش.ایناهمه تجربست که میگم

پس اگر شرایطش را داری و از اون دسته خانمهایی که توان کسب استقلالها و امتیازات فردی به تنهایی هستی خو ...

آره میتونم 

نمی‌دونم یه ترسی مانعم میشه

دقیق منم ادامه زندگی بااینو توهین به خودم و شخصیتم میدونم  البته بهش گفتم بیا جداشیم گریه کرد ...

مگه میشه یه نفر رو دوست داشته باشی ولی برای خوشحالی و رضایتش کاری نکنی ؟ ؟؟ آدم عاشق فقط میخواد عشقشو شاد کنه نه باعث خجالت و ناراحتیش بشه . خیلی جدی باهاش حرف بزن و اینا رو بگو 

بگو من برای زندگیم صبر کردم و تحمل داشتم ولی اگه تو هم قدمی برنداری این حرفات همه الکیه 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎