2777
2789
عنوان

کرم تو غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 23 پست

من بچه بودم یادمه مامان بابام حواسشون نبود میرفتم تو حیاط کرم خاکی پیدا میکردم میخوردم😐یه چند باریم مورچه خوردم مزه لیمو میداد 😐چندشم خودتونین هرکسی جهالت میکنع دیگع😑💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
مگه ما چی از چینی ها کم داریم ؟ بخور بره روشون کم بشه 

خخخخ اونا دیگ ا بس خوردن عادی شده 

میگم من شیش ماهه درگیر میکروب معده م تازه اینقد وسواسی و پاستوریزه ام ا قبل کرونا دایم دس ب الکل یودم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه مریض که نمیشین ولی چرا با روح و روان من بازی میکنی اخه؟ من دیگه سالاد ماکارانی نمیخورم هروقت بخوام بخورم یادم میاد😭

اصلا تاحالا اینجوری ضربه عشقی نخورده بودم😂😂😂

سالاد ماکارانی دوست دارم ولی فکر نکنم دیگه بتونم بخورم😭😭😭  😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
من بچه بودم یادمه مامان بابام حواسشون نبود میرفتم تو حیاط کرم خاکی پیدا میکردم میخوردم😐یه چند باریم ...

وای نترکی😆😆😆😆بچه فامیل ما سوسک خورده بود ازین گنده قهوه ای پروازیا دوسه باز خورده بود مادرش توی پی پی ش دیده بود 

جای تشکرته

اخه میگم از بس عذاب کشیدم توی مریضیم هنوزم که هنوزه قرص میخورم چه شبایی ک تا صبح از درد زجه نزدم مردم زنده شدم . توروخدا شماهم مراقب این میکروب معده باشید همش از آب آلوده میاد

وای نترکی😆😆😆😆بچه فامیل ما سوسک خورده بود ازین گنده قهوه ای پروازیا دوسه باز خورده بود مادرش توی ...

کلا ای عم سگ جوننن😐😂من بچگی پروانه میگرفتم میخوردم نمدونم چجوری زندم

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
حستو خریدارم😁😆یه آندوسکوپی برو ببین چخبره تو‌معده ت پارتی کرم و حشره

انقد خوردم فک کنم انگلی چیزی تبدیل شدم🙂💔😂