2777
2789
عنوان

کرم تو غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 23 پست

من بچه بودم یادمه مامان بابام حواسشون نبود میرفتم تو حیاط کرم خاکی پیدا میکردم میخوردم😐یه چند باریم مورچه خوردم مزه لیمو میداد 😐چندشم خودتونین هرکسی جهالت میکنع دیگع😑💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
مگه ما چی از چینی ها کم داریم ؟ بخور بره روشون کم بشه 

خخخخ اونا دیگ ا بس خوردن عادی شده 

میگم من شیش ماهه درگیر میکروب معده م تازه اینقد وسواسی و پاستوریزه ام ا قبل کرونا دایم دس ب الکل یودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مریض که نمیشین ولی چرا با روح و روان من بازی میکنی اخه؟ من دیگه سالاد ماکارانی نمیخورم هروقت بخوام بخورم یادم میاد😭

اصلا تاحالا اینجوری ضربه عشقی نخورده بودم😂😂😂

سالاد ماکارانی دوست دارم ولی فکر نکنم دیگه بتونم بخورم😭😭😭  😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
من بچه بودم یادمه مامان بابام حواسشون نبود میرفتم تو حیاط کرم خاکی پیدا میکردم میخوردم😐یه چند باریم ...

وای نترکی😆😆😆😆بچه فامیل ما سوسک خورده بود ازین گنده قهوه ای پروازیا دوسه باز خورده بود مادرش توی پی پی ش دیده بود 

جای تشکرته

اخه میگم از بس عذاب کشیدم توی مریضیم هنوزم که هنوزه قرص میخورم چه شبایی ک تا صبح از درد زجه نزدم مردم زنده شدم . توروخدا شماهم مراقب این میکروب معده باشید همش از آب آلوده میاد

وای نترکی😆😆😆😆بچه فامیل ما سوسک خورده بود ازین گنده قهوه ای پروازیا دوسه باز خورده بود مادرش توی ...

کلا ای عم سگ جوننن😐😂من بچگی پروانه میگرفتم میخوردم نمدونم چجوری زندم

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
حستو خریدارم😁😆یه آندوسکوپی برو ببین چخبره تو‌معده ت پارتی کرم و حشره

انقد خوردم فک کنم انگلی چیزی تبدیل شدم🙂💔😂