سلام خانما من امروز سارا ماکارانی درست کردم توش نخود فرنگی و ذرت ریختم نخود فرنگی فله بود مادرم پاک کرده بود داده بود ولی ذرت کنسرو بود. بعد غذا متوجه یه کرم کوچولو سبز ته ظرفم شدم. ازون لحظه همش تو استرس هستم نکنه خانوادم یا خودم مریض شیک😢
من بچه بودم یادمه مامان بابام حواسشون نبود میرفتم تو حیاط کرم خاکی پیدا میکردم میخوردم😐یه چند باریم مورچه خوردم مزه لیمو میداد 😐چندشم خودتونین هرکسی جهالت میکنع دیگع😑💔
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه میگم از بس عذاب کشیدم توی مریضیم هنوزم که هنوزه قرص میخورم چه شبایی ک تا صبح از درد زجه نزدم مردم زنده شدم . توروخدا شماهم مراقب این میکروب معده باشید همش از آب آلوده میاد
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️