2777
2789
عنوان

کاربر اقا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست
والا من که بیشتر اسمارو اصن نمیفهمم اقاس یا خانوم 😑😐😶 انقد مبهمه مثه عدد میذارن اسم کارتون میذار ...

من حالا اصلا اسمارو نمیخونم😑

ولی خداییش تاحالام نشده ریپلی کنم کامنت آقایونو

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حالا اصلا اسمارو نمیخونم😑 ولی خداییش تاحالام نشده ریپلی کنم کامنت آقایونو

من چرا ریپلای کردم بعدش از مدل جواب دادنشون فهمیدم اقاس 😐😑اخه فرقی نداره اقا یا خانم مگه نمیتونه یه اقا با کاربری خانم بیاد پس هیچ تضمینی نیس که اونی ام که کاربریش خانمه خانم باشه براهمین فقط همفکری میکنم اما دور ازصمیمیت مگه که خیلی رفیق شم باهاش 

من حالا اصلا اسمارو نمیخونم😑 ولی خداییش تاحالام نشده ریپلی کنم کامنت آقایونو

نه اصلا بحث ریپلی کردن نیست خب چه فرقی داره همه انسانیم شاید واقعا کسی سوالی داره ولی اینکه میبینن یه نفر ریپ زده گفته تو سایت زنونه چیکارمیکنی پشت بندش صدنفر دیگه ام با بانمک بازی واینا ریپلی میکنن من میگم اگه بحث تذکر باشه خب نفر اول تذکر داده دیگه

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
من چرا ریپلای کردم بعدش از مدل جواب دادنشون فهمیدم اقاس 😐😑اخه فرقی نداره اقا یا خانم مگه نمیتونه ی ...

همفکری جایی که درست باشه اره

به نظرم حضور مردا با اینکه از بن اشتباهه ولی خوب تو تاپیکایی که بهشون مربوطه ایرادی نداره

مث تاپیکایی که خانوما نظراقایونو میپرسن درباره سلیقه مردا یا سایتای بورس و اقتصادی و اینا که ازش سر در میارن

ولی دیدم پسر بچه چهارده پونزده ساله با یه ذووووقی اومده تو تاپیکای زنونه نظر میده

البته از این دست دخترا هم کم نیستا

این دختر بچه هایی که تو هر تاپیک دعوایی میرن انقد با اعتماد بنفس میگن طلاق بگیر و فلان کن و بهمان کن هم کارشون درست نیست

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
همفکری جایی که درست باشه اره به نظرم حضور مردا با اینکه از بن اشتباهه ولی خوب تو تاپیکایی که بهشون ...

عزیزم از نوع نظری که میدن و پختگی حرفشون معلومه من نگفتم صرفا به همه ریپلای میکنم که وقتی ببینم ادم پخته ایه جوابشو میدم اگه نه که زیر هرتاپیکی حداقل ۵۰تا جواب هس من که همشونو ریپلای نمیکنم چون یا طرز فکرشون مدل من نیس یا از اظهار نظرشون خوشم نیومده ولی طرز فکر هرکسی و که بپسندم ریپلای میکنم بدون نگاه جنسیتی و صمیمیت صرفا جهت همفکری 😊

من آقا هستم،یه جوری نفرمایید انگاری خانما همه انیشتین از لحاظ مخ،فرشته تو نجابت ووووووووو،خانمه پست می‌ذاره شوهرم خیانت کرده مردا همه نجسن و قدر نشناس،،،،یعنی بابا و داداش خودشونم خیانت کارو نجسن؟ دومن،یه آقای خیانت کار یه طرف خانم هم داره که باهاش ریخته رو هم و خیانت رخ داده،،،،،ربطی به جنسیت نداره،ذات خوب وشیرپاک خورده،همه جا خوبه،آدم مریضم مریضه،هر جا باشه اونجا رو به لجن میکشه،از اینجا بره میره تو خیابون کارشو میکنه،بعدشم خودتون دارین جواب خودتون رو میدین،اگه آقایی یا خانمی حرف مفتی میزنه کسی مجبور نیست جوابشو بده،دیگه این تاپیکا مطمئنا خوده شخص شما هم میدونین چقدر بی محتواس،صرف تذکر که خانما حواسشون جمع باشه بله خوبه