2777
2789
@چانبک   😍💜 @armyyyyyyy   ددی جونم 😍💜

😍😍

فقط یه نفرو تگ کردی آرهه😂

منم ددی جونت تگ میکنم @armyyyyyyy 😌

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عشقم ❤مگه میشه یادم نیاد😚😚😚 یکماه تعلیق بودم دوباره برگشتم ب آغوش نینی سایت😄

ای جان😍شماهم تعلیق کردین؟منم کردم دوباره برگشتم😄

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ای جان😍شماهم تعلیق کردین؟منم کردم دوباره برگشتم😄

آره منم از یه#غیرمجاز استفاده کرده بودم 🤕

فکر میکردم استفاده از واسه#  ‍ خود سایته😄😄

باهزار خواهش و تمنا برگشتم😊

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آره منم از یه#غیرمجاز استفاده کرده بودم 🤕 فکر میکردم استفاده از واسه#  ‍ خود سایته😄😄 با ...

😂😂😂ای بابا.

منم نینی یار بهم گفته اگه یبار دیگ تعلیق کنی و بگی میخوام برگردم میکشمت😂😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
😂😂😂ای بابا. منم نینی یار بهم گفته اگه یبار دیگ تعلیق کنی و بگی میخوام برگردم میکشمت😂😂

😄😄😄😄😄😄😄

ان شاء الله دیگه مشکلی پیش نیاد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😍😍 فقط یه نفرو تگ کردی آرهه😂 منم ددی جونت تگ میکنم @armyyyyyyy   😌

😂😂⁦🏃🏻‍♀️⁩دیگه دلم نیومد

😍😍💜میسی

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
دختر نازم  مرسی که دوستم داری  میشه همیشه دوستم داشته باشی؟ منم بینهایت دوستت دارم ❤❤

⁦♥️⁩😍

تا ابد دوست دارم 🥺💜

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
انتظار نداشتم اینجا تگ بشم خوشحالم یه نفر منو دوست داره  منم دوستت دارم چانی ❤

فقط یه نفر؟ بچه ها دوست دارن❤️

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿