بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😂😂😂ای بابا. منم نینی یار بهم گفته اگه یبار دیگ تعلیق کنی و بگی میخوام برگردم میکشمت😂😂
😄😄😄😄😄😄😄
ان شاء الله دیگه مشکلی پیش نیاد
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
😍😍 فقط یه نفرو تگ کردی آرهه😂 منم ددی جونت تگ میکنم @armyyyyyyy 😌
😂😂🏃🏻♀️دیگه دلم نیومد
😍😍💜میسی
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
دختر نازم مرسی که دوستم داری میشه همیشه دوستم داشته باشی؟ منم بینهایت دوستت دارم ❤❤
♥️😍
تا ابد دوست دارم 🥺💜
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙