2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست
فک نکنم بگن چون خودش ریده ولی ممکنه زیاد کنایه بزنه و الکی دعوا سری چیز دیگ بکنه

پس کلا محلش نذار

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پس کلا محلش نذار

شما موفقین خودتون تو روابط باخانواده همسر؟چیکارکردین؟راهکاراتون چیه؟خیلی دوس دارم هم نتونن بهم بی احترامی کنن هم ازاونور موذی باشم خیلی بلد نیستم

شما موفقین خودتون تو روابط باخانواده همسر؟چیکارکردین؟راهکاراتون چیه؟خیلی دوس دارم هم نتونن بهم بی اح ...

ما قبل ازدواج همدیگرو میشناختیم و با مادرشوهرم صمیمی بودم.الانم همراه با صمیمیت احترام همو هم داریم

هیچوقتم ب خودش اجازه نمیده تو تصمیمای زندگی مون دخالت کنه

درحد مشورت اونم اگه ازش بخوایم

کلا مهربونه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
بهشون بگو، عجب ادمیا هستناا🙄

اینو باید گف حتما.اخه مامانم هی میگ سیاست داشته باش چیزی نگو هی میگم سیاست ب سکوت کردن نیس باز میگ ن اگرم میگی بازبون اخه ادم قربون صدقه کسی نمیره وقتی ریده تو زندگیت😂

ما قبل ازدواج همدیگرو میشناختیم و با مادرشوهرم صمیمی بودم.الانم همراه با صمیمیت احترام همو هم داریم ...

اهان خودش خوبه پس۔خوشبحالت واسه من خیلی بده۔برعکس انقد من اروم مهربونم

اینو باید گف حتما.اخه مامانم هی میگ سیاست داشته باش چیزی نگو هی میگم سیاست ب سکوت کردن نیس باز میگ ن ...

اخ این سیاست نیس ولی کلن مامانا زیادی مراعات میکنند ، چرا واقعا میخواند زندگی بچشون خراب کنن؟

هعب:/ 
اخ این سیاست نیس ولی کلن مامانا زیادی مراعات میکنند ، چرا واقعا میخواند زندگی بچشون خراب کنن؟

ب ارامش بچشون فک نمیکنن۔میگم بریم از اینجا استخاره کردم خوب اومده میگه خودتو بدبخت و مستاجر نکن مردم چی میگن میگن واس چی اومده بیرون

ب ارامش بچشون فک نمیکنن۔میگم بریم از اینجا استخاره کردم خوب اومده میگه خودتو بدبخت و مستاجر نکن مردم ...

با چیزی ک گفتی ازشون ، مستأجری خیلی بهتره . حداقل آرامش داری . سعی کن با هر زبونی ک میتونی شوهرتو راضی کنی

هعب:/