2777
2789
عنوان

معجزه جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 29 پست
فقط گفتم فوم شتو شو الان مهمونیم برگردم خونه ازش عکس میگیر میزارم

گذاشتی لایکم کن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
شرکت نفیس زیاد اعتماد ندارم به سایت ها چون تو تایپک ها دربارتون خوب نمی نویسن دوستام تو کارتون🤗

ببین بعضی ها مینویسن چون تو شرکت های دیگه ممکنه کار میکنن یا فقطط یه بار استفاده کردن نتیجه ندیدن انتظار معجزه ددااشتن

من خودم کرم ترک پا به یکی. هدیه دادم کرمی که خیلی ها نتیجه. استتفادش را دیدن بهه جان خودم یه دفعه خودم ازش براش زدم. و بهش گفتم از اسکراپش تو حمام. استففاده کن نتیجه میگیری

به قران دروغ نمیگمم هفته بعدش رفتم دیدم حتی اسکراپ تو حمام را. استفاده نکرده و فقط همون یه دفعه من که کرم را براش زدم با اینکه باید کرم را روزی سه. بار ااستفاده میکرد دیگه استفاده نکرده بود میگفت. چیه اشغاله تاثیر نداشت با اینکه پولم براشون نداده بود و هدیه داده بودم بهش منم کرم وو اسکراپ را ازش. گرفتم متاسفانه خیلی ها اینجوری قضاوت میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم جای جوش رو هم خوب میکنه؟

والله گلم جای جوش موندهنوز زیاد نیست استفاده میکنم ولی خیلی برام عجیب جوش نمیزنم چندروزی اومد مهمونی برگردم عکسشم میزارم برای همتون ولی من کلب دارو زدم صورتم جای جوش  یکم موند ولی وقتی تموم کردم بهتون میگم عکس قبل بعد صورتمم میزارم

ببین بعضی ها مینویسن چون تو شرکت های دیگه ممکنه کار میکنن یا فقطط یه بار استفاده کردن نتیجه ندیدن ان ...

والله نمیدونم چندبار کفتم سفارش بدم پشیمون شدم صورتم داغون بشه

حالا شما اگر واقعا دوستانتون دارن من میتونم بهتون مشاوره بگم که چی ازشون بگیرید اگر ادامه بدید مطمعن ...

فعلا فوم شستو شو عالیه برام مرسی دیدم اینم اخرش بدشد از روش شما لستفاده میکنم

والله نمیدونم چندبار کفتم سفارش بدم پشیمون شدم صورتم داغون بشه

نه به خدا داغون که نمیشه 

من به شما نمیگم از خودم تهیه کنید ولی اگر بخواید راهنماییتون میکنم چی تهیه کنید و به دوستتون بگید هرچی باشه مجوز بهداشت و دارو داره دیگه اونقدرا هم بد نیست که بترسید