2777
2789
عنوان

منشی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 72 پست
امروز یه جوری ام که دلم میخواد برم توی تاپیکای بقیه فحش بدم😕

بیا تو اون تاپیک فحش بده ب اون بی جنبه ها 😂منم تند تند لایکت میکنم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
نمیگم کارش درسته  ولی اون زن نباید بره یقه ی این زن و بگیره  در اولویت باید شوهرشو مقصر ...

اول باید یقه مردشو بگیره قبول دارم حتی معتقدم اول باید یقه ی خودشو بگیره که چرا شوهرش رفته ولی تو این جور جریانات زن اول شوهر زن دوم به یک اندازه مقصرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قضاوت کردم؟ 

بله،الان شما و بقیه نیاین بگین لابد خودم ازون خونه خراب کنام، دوست بدبخت خودم زندگیش سر رابطه ای که یدختر با شوهرش داشت از هم پاشید، بحث من سر اینه که وقتی نمیدونیم قضیه از چه قراره نیایم و راجبش حرف می‌زنیم، واقعا بما چه؟

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
نمیگم کارش درسته  ولی اون زن نباید بره یقه ی این زن و بگیره  در اولویت باید شوهرشو مقصر ...

من خودم بشخصه بفهمم اگه زنی باشوهرم رابطه داره حتی اگه شوهرم مقصرباشه اول زنه روجرمیدم بعدشوهروبعدمیزارم کنارهردوشونوولی بایدهردورواول جربدم بعدبرم

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
بله،الان شما و بقیه نیاین بگین لابد خودم ازون خونه خراب کنام، دوست بدبخت خودم زندگیش سر رابطه ای که ...

من چون میدونم جریان چیه گفتم 

کی گفته مطمئن نیستم 

اگر مطمئن نبودم حرفت درست بود 

صبح تا ظهر میان بغل میز من همینجور یواش یواش حرف میزنن و در نهایت حفظ ظاهر بقیه رو گلابی فرض میکنن به شعور آدم توهین نمیشه؟ 

قضاوت نمیکنم و فقط میخوام اگر حتی یک نفر تو ذهنش هست که این کار رو بکنه ازش خواهش کنم نکنه... همین

باید همینو تو عنوان وتاپیکت می نوشتی، بقیه چیزا اضافه س ...باهات بحثی ندارم روزتون خوش

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!

اره متاسفانه ما هم یه استاد داریم جونه خانومشم پزشکه در حد همن ولی خانومه خیلیییییی خ‌شگله تازگیا معلوم شده با منشیش ازدواج دوم کرده زنه هم یه پسر کوچولو داشت طلاق گرفته ازش جالبه منشیه اسمش بد در رفته تو محلشون میگم زن به اون خوبی و با کمالاتو داد رفت اینو گرفت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
کاش وارد زندگی همدیگه نشیم حداقل تا وقتی میدونیم طرف متاهله

دقیقااااااا

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
اره متاسفانه ما هم یه استاد داریم جونه خانومشم پزشکه در حد همن ولی خانومه خیلیییییی خ‌شگله تازگیا مع ...

بعضیا لیاقت زن خوب رو ندارن و چون خودشون اشغالن دنبال آشغال میگردن

بعضیا لیاقت زن خوب رو ندارن و چون خودشون اشغالن دنبال آشغال میگردن

دقیقااااواقعا نمیتونم استادمو درک کنم زنه خیلییییی خوشگل بود این چی آدم میبینتش میترسه ازش انقدرم بد دهنه بی شخصیت

اره متاسفانه ما هم یه استاد داریم جونه خانومشم پزشکه در حد همن ولی خانومه خیلیییییی خ‌شگله تازگیا مع ...

ینی الان مرده پشیمون نیست ؟انگار طلا رو از دست داده جاش عنبرنسارا گرفته 😆منظورم شغل نیستا ذاته 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)