2777
2789
عنوان

خواهرشوهر با شوهرم قهره بعد..

591 بازدید | 15 پست

قضیه اینجوره ک شوهرم با مادرش بحثش شده بود ک مادرش قهر بود،بعد خواهرشوهرمم هر وقت میومد خونه مادرش ب شوهرم بی محلی میکردو صورتشو کج میکردو ،شوهرمم دید اون اینجور میکنه شوهرمم محلش نزاشت.مثلا دید مادرش با منو شوهرم قهره،بجا اینکه هممونو دعوت کنه خونش فقط مادر پدرشو دعوت کردو ب ما نگفت اصلا.خواست مثلا ما رو ناراحت کنه.این وسط شوهرشم (شوهر خواهرشوهرم)مارو ک میدید خودشو کج میکردو میرفت بالا

شوهرمم دید اینجور میکنن ب مادرش گفت فلانی ادم شده ی بار دیگه حرف مفت بزنه من میدونمو اون(اخه چنننند ماه قبلش جلو ما ب مادرشوهرم ی حرفی زد ک انگار مادرشوهرم ی پسر بی بخار(شوهر من)داره.گفت بگو کاراتو من انجام بدم

مادرشوهرم با شوهرم آشتی کرد ک دوباره خواهر شوهرم فقط مادرش اینا رو دعوت کرد.مادرشوهرم ب شوهرم ی تارف زد ک میای،شوهرم ساده منم گفت اره.ب منم گفت بریمو قهر بده و ...دیدم بعد ی ساعت مادرشوهرم گفت من حالم بده نمیریم.فهمیدم ک دخترش فهمیده بود ما میریم گفته بود نیان.

الان شوهرم 15 روز ک خوابیده خونه کمر درد داره 

خواهرش ی زنگ یا ی سر نیومد

شوهرم میگه خوبه من بهش زنگ بزنم

من هیچی نگفتم.ب نظرتون من این وسط چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چقدر سااااااااده اس

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بیشتر ببینید

من توام تو منی منم دقیقا تو این شرایطم البته چند روزه که دیگه کلا قطع رابطه کردیم دندون لق رو باید کند انداخت دور والله اصلا مهم نباشه کاراشون واست مهم خوتیو همسرت مثل من نباش منم اولاش خیلی برام مهم بود کاراشون حرص میخوردم

علنا محل نزاشته بهتون، اونوقت بی دعوت راه افتاده بودین برین خونش؟؟؟؟؟؟؟؟ من شوهرم دعوتشم می کنن به زور میاد چه برسه اینجور

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

شوهرت جو گیر شده ...

ولی تو گذشت کن انقد عقده نکن

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بیشتر ببینید

ب خاطر خودت چون فردا تو ادم خوبه میشی میگن فلانی چ با گذشته چقد خوبه 

تجربه-شخصی#  

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بیشتر ببینید
چی بوده فاز خواهرش؟

خاهرش کلا ناراحته و نمیخاد رفت و امد کنه و دلایل خودشو داره

ولی شوهرت تا با مادرش قهره، بی محلی اونارو هم میبینه شاکیه، با مادرش اشتی میکنه بازم باوجود بی محلی خاهرش میخاد با خاهرشم اشتی کنه،،، 

تو چنین خوب چرایی...