2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ارع اون دفعه ی نفر تاپیک زده بود که اذیتش میکنن

من دوبار دیدم.اصن وقتی میبینی نمیتونی جیغ هم بزنی لال میشی😂😐من که خیلی میترسم بعضی موقع ها حس میکنم ی نفر دیگ هم‌تو اتاق هس😭

🖤🥀
کلا میگن وارد حمام یا جایی بشی قبلش باید بگی وگرنه جنم میاد    

اره فندک میزنی کبریت میزنی گاز روسن میکنی باید بسم الله کنی  وگرنه بجه های جن میسوزن میان اذیت میکنن .اینا رو شنیدم.شب های دوشنبه و چهارشنبه نباید حموم کنی .خواستی بری بسم الله کنی.

اره فندک میزنی کبریت میزنی گاز روسن میکنی باید بسم الله کنی  وگرنه بجه های جن میسوزن میان اذیت ...

اونامونو رفته بود پیش یه دعا نویس ، میگه اذیتم میکردن بعدش جن گفته بچه مو کشته!

نسبت دیده شدن جن ها به چشم انسان یک در میلیون هست مثل این میمونه که یه انسان معمولی روی دوتا دستاش ...

من از اونجای حرفت ترسیدم که گفتی مثل این میمونه انسان رو دو تا دستاش راه بره 

اخه این امکان پذیره🙃🙃

من از اونجای حرفت ترسیدم که گفتی مثل این میمونه انسان رو دو تا دستاش راه بره  اخه این امکان پذ ...

آره ولی بیشتر نمیتونی ادامه بدی که بلاخره بعد از چند ثانیه میفتی زمین

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
خب جن هم بعد ثانیه غیب میشه

آره ولی کمتر کسی بلد هست که تمرکز کنه و جن ها وقتی بخوان دیده بشن یجورایی از دنیای خودشون باید فاصله بگیرن و این خیییییلی براشون سخته بخاطر همین خیلی کم دیده میشن

بعدشم بیشتر به چشم کسایی دیده میشن که پیگیر اونا هستن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩