ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
اینکه ی کلمه خارجی یا ترک یا اقغانی یا هرچی آخرش یه آ میزارن تحویل جامعه میدن
یا اولش آ میزارن😁😁😁
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
معین به آدرینا نمیاد که آدرینا یدونه ر داره ولی معین نه😂
هی زندگی یادش بخیر قدیما
محمد و سمیره ، عاطفه و حسین و لیلا و مجید و سکینه همشون خواهر برادر بودن و اسماشون اصلا ست نبود و ب هم نمیومد و همصدا نبود ولی چقد دلاشون هوای همدیگرو داشت
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ک بزور میخوان یه اسمی برا شما درست کنن که فقط به اسم دخترتون بیاد. مهم نیس معنیش چیه اصلش چیه