2777
2789
عنوان

همسرم با نی نی جدید مخالفه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 42 پست
شوهرت دربه در دنبال دوا و دکتر و داروهای گرون نرفته ک بدونه بچه دار شدن چه نعمتیه🙂

چه ربطی داره 

خب یکی نمیخواد یکی میخواد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا

حالا شاید پریود. داری میشی منم عمه علائم بارداری داشتم اما نبودم🙂

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
یه دونه پسر دارم ،۶سالشه

داری یکییی؟؟؟ خب فعلا وضعتون بده اقدام نکنید تا شرایط روب راه شه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

کاش شوهر منم نمیخواست 

من ی دختر ۶ ساله دارم 

پارسال دوتا سقط پشت هم هرکدوم تو ۳ ماهگی ایست قلبی کردن و کورتاژ شدم واقعا دیگه اصصصلا دلم بچه نمیخواد 

و افتادم دنبال حرفه و کار.

از اینور همسرم میگه ای وی اف کن و... واقعا دوس ندارم چه جسمی چه روحی نمیدونم چیکار کنم 

تازه چه تضمینیه باز سقط نشه 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
با میل خودمون اقدام نکردیم که،ناخواسته شده

چرا از وسیله استفاده نکردی یا قرص،،پیشگیری بهتر از سقط هس،،ولی خب نمبشه گف بارداری نزدیک پریودیت این دردا طبیعیه

با این شرایط جامعه نی نی نیارین لطف کردین در حقش...  

همه ک بدبخت بیچاره نیستن و یا وضع داغون،،،اینه که اره واقعا اگه مشکل دارن بچه نیارن وقتی نتونی ساپورتش کنی میشه حق الناس،،، ولی خب اونا ک شرایط اوکی دارن هرچندتا که. دوس دارن بیارننن

2790
2778
2791
2779
2792