2777
2789
عنوان

جز کدوم دسته بودین؟😂فان

| مشاهده متن کامل بحث + 19245 بازدید | 1903 پست
😂😂😂من چم شده  لعنت ب این شب جمعه  بیا بریم خودم ده تا برات رل پیدا میکنم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂بررررریم

@پریسا۱۳۸۲ بشین در حسرت عشق من:/ زمانی اشتی موکونم ک ب گلت کلدن بیوفتی:/ بابای :/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#گا.نخور

تو خوردی ک:/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
😂😂😂😂بریم پیش ب سوی رل😂😂

بزن بریمممم از اینجاع😍😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂بررررریم @پریسا۱۳۸۲   بشین در حسرت عشق من:/ زمانی اشتی موکونم ک ب گلت کلد ...

خیانت_توجیح_ندارد😏#  

خیانت.درد.بی.درمون#  

بر.باعث.بانی.اول.اخرش#  

خااااااعن#  

خاااااااااااااااعک# ‍ 

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
پشماام😐#  

صب کن الان همش میریزه :/

خیانت_توجیح_ندارد😏#   خیانت.درد.بی.درمون#   بر.باعث.بانی.اول.اخرش#   خاا ...

خودت خیانت کردی ک اول :/

@پاستیل99 اینم شاهد:/