2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلن قهر کرده باهاشون🤕😥

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
چرا مگه؟ نگو اینطوری خدا نارحت میشه آروم باش

حرف مارو کسی میفهمه که رنج کشیده .نه کسی که نفسش از جای گرم بلند میشه .منم به خواسته هام برسم اره مومن میشم میگم خدا هست ولی خدا برا من نیست  یعنی حسش نکردم 

خدایا رهایم نکن😔

ناراحت شه ب جهنم  نهایت میخواد منو بندازه جهنم حالا چهارتا هیزم بیشتر  کاش بمیرم زودتر

تو وضعت از من خرابتر با خدا

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌😌

ما همه این کارهارو کردیم ولی واقعا خدا بعصیارو نمیبینه حای تو بدترین شرایط هستن و تو بدبختی زندگی میکنن طوری که از زندگی سیر میشن آدم میگه خدایا منو ببین صدام رو بشنو وگرنه تو کمکم نکنی من دست به سمت کی دراز کنم کمک بخوام تو تنها کسیهستی که قدرتش رو داری..‌

ولی باز خدا صدات رو نمیشنوه ۲۰سال صداش میکنی ولی فایده نداره اخر ناانید میشی از زندگی سیر میشی به سرت میزنه خودکشی بهترین و تنها ترین راه هستش ولی خدا میگه اگه خودکشی کنی جات اون دنیا جهنمه.

خب پس تکلیف این بنده خداهای بدبخت چیه نه خدا کمکشون میکنه نه میتونن خودشی کنن پس تنها راه ممکنه اینه تا اخر عمر عذاب رو تحمل کنن؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
خدا همه رو میخاد چرا این فکرو میکنی آخه دوباره برو طرفش دست رد نمیزنع بهت

ولی منو از همون بچگیم نخواست از کودکیم فقط سهتی کشیدم نه کودکی کردم، نه نوجوانی ، نه جوانی کلا فقط نفس کشیدن هیچی از زندگی نفهمیدم فقط زنده بودم همین

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆