2777
2789
عنوان

بچه ها خونه مادر شوهرمم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 29 پست

اصلا اهمیت نده واینکه بگو بخند کن تا فک نکنه ک دلت رو سوزونده

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

یه چی بگم آروم شی؟؟ مامان داری؟؟ برو‌ بشین خداروشکر کن

تو خوشبختی و خبر نداری 

دلت از هیچی نشکنه 

بخصوص برای چیزای بیخود

به منی فک کن که ۱۶ روزه حسرت مادر رو‌دلمه

سپردمش به خاک‌و‌نمیدونم با حسرت هام چه کنم 😔

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه چی بگم آروم شی؟؟ مامان داری؟؟ برو‌ بشین خداروشکر کن تو خوشبختی و خبر نداری  دلت از هیچی نش ...

آروم باش عزیزم..خدا بیامرزدشون..سخته ولی دعا و قران بخون تا اروم بشی

خداجونم پشت و پناه خانوادم وپسرکوچولوم باش

اصلا جواب نده و به روی خودت نیار اگر بر خلاف این عمل کنی اونو به هدفش میرسونی اگر هر وقت واضح بهت چیزی گفت تو هم خیلی واضح و مستقیم بگو خودم قراره استفاده کنم نه شما .کمیت و کیفیتش تو زندگی شما تاثیری نداره.

من اصن اهل جواب دادن نیستم، سعی می‌کنم در جوابش لبخند بزنم.. بنظرت راه حل خوبیه؟

عاااالیه

بی تفاوتی شما دقش میده

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
دلم پره، من تخت ندارم مطمئنم اینو میزنه تو سرم، دقم میده

میدونی عزیزم همشون همینن اگ کاملم ببری شروع میکنن از مارک و مدل ایراد میگیرن 

ما ب خواهرم کااامل دادیم دومادمون فقط تلوزیون ومبل گرفت بازم ادعاشون میشه

خوشبحال اونایی که مادرشوهر خوب دارن

فقط و فقط ضعف نشون نده 

دست پدرتون درد نکنه بابت هرچی ک براتون گرفته حتی اگ یدونه تشک باشه لطف کرده

اگ حرف زد بگو از نظر خودم ک پدرم خیلی بیشتر از وظیفش برام گرفته