2777
2789

سلام دوستان

بلو بانک ، خدمات مجازی بانک سامان هست 

زیر نظر بانک مرکزی فعالیت میکنه به هر کسی که عضو بلو بانک میشه ۳۰۰ هزار تومن هدیه میده ۱۰ تا ۳۰ هزار تومنی میده 

برای عضویت باید کد معرف از طرف یک نفر داشته باشید 

کد معرف منو بزنید MG32NI

بلوبانک یه بانک مجازی که زیر نظر بانک سامان 

۵ تا ۱۴ روز کارتتون دم خونتون میاره و میتونین استفاده کنین‌ خیلی راحته

https://dl.blubank.com/blubank-1.4.3.apk لینک دانلود برنامه

من خودم و خانوادم ثبت نام کردیم بهمون ۳۰۰ دادن  و کارتم به خاله هام دادن چون من دیرتر از اونا ثبت نام کردم ندادن کاملا واقعیه میتونین امتحان کنین اگ نپسندیدن پاک کنین برنامه رو ضرری نداره بدون کد معرف نمیشه تکمیل کرد فرایند ثبت نام کد منو بزنین MG32NI

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه پوست تیره زشته ؟

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

کسی که بخاد بخاطر رنگ پوستت تورو بخاد همون بهتر نخاد

دختر  به چه چیزایی فک میکنی

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

عزیزم ایشون قطعا قبل ازدواج باشما پوستتو دیده.چرا انقد ضعف اعتماد به نفس دارن نی نی سایتیا.نامزد منم بوره چشم ابی خودم پوستم سبزه ی تیره س.خیلیم خوشحالم از این بابت.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

هر رنگی زیبایی خودشو داره , خودتو دوست داشته باش ,عاشق رنگ پوستت باش 

البته به پوستت هم برس تا شفاف و صاف بشه مثلا کرم های آبرسان ,لایه بردار ,روشن کننده و... برو دکتر مناسب پوستت بهت میده , 

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون               
اخه خودم دوس ندارم بعضی وقتاغیرمستقیم میگه 

چون خودت دوست نداری به همسرت منتقل میشه ,اونم میگه 

یه مدت از خودت تعریف کن ,خودتو دوست داشته باش ,نظر اونم.تغییر میکه

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون