2777
2789
عنوان

علاقه ای ب ادامه زندگی ندارم ای کاش مادرم نبود 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 81 پست
قشنگم عزیزدلم تو مثل خواهر خودمی اول از همه یه چکاب انجام بده ببین ایا این حجم از ناراحتی بخاطر کمبو ...

ممنون گل 🖤من ی سالع ک تو جو کنکور نبودم ولی همون ادمم و خیلی با حال بدتر

چ صد سال چ ده سال چ ده روز من همینم و هر روز بیشتر اب میشم

حوصله چکاب مکاب دکتر ندارم اصلا حوصله هیچی ندارم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

دلم خونه واسه زحمتام واسه عمرس ک از دست دادم واسه حرفایی ک میگن شوهر کن برو دنبال هنر اینا از فحش ب ...

این مردمو میبینی حرف زیاد میزنن من الان ۲۶ سالمه چند وقت پیش یکی از عزیزانمو تو سن ۵۰ سالگی از دست دادم و به خاک سپردمش اون لحظه ای که داشتم خاکش میکردم به خودم گفتم همه این ادمایی که اینجان ممکنه دمورد این ادم حرفی زده باشن ولی الان کدومشون کمکش میتونن بکنن از اون لحظه تصمیم گرفتم برای حرف بی اهمیت مردم که از روی کنایه یا فضولی ارزش قائل نشم بخودا که اگر برگردم به گذشته ذره ای برای حرف چرت مردم ارزش قائل نمیشم اینو به تو میگم که اشتباه منو تکرار نکنی این زندگیه خودته به هیچکسم ربطی نداره که بخواد برات نسخه بپیچه که بری دنبال شوهر یا هنر یا هر چیزی شاید بعضیا فکر میکنن دادن راهنماییت میکنن مثلا دلسوزی میکنن ولی تو برو دنبال علاقت اون چیزی که تو ازش راضی میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم خونه واسه زحمتام واسه عمرس ک از دست دادم واسه حرفایی ک میگن شوهر کن برو دنبال هنر اینا از فحش ب ...

اخه عزیزم همش ۲۱ سالته حتی اگر تا الان کل زندگیتم اشتباه رفته باشی که نرفتی بازم فرصت برای جبران هست 

الان تصمیم داری کنکور بدی اگر اره من تو زمینه کنکور خیلی حرفه ای شدم درخواست دوستی بهم بده تا بهت بگم چه منابعی و چه اساتیدی رایگان استفاده کنی که صد در صد نتیجه بگیری به شرط خوندن خوشحال میشم کمکی بتونم بکنم

این مردمو میبینی حرف زیاد میزنن من الان ۲۶ سالمه چند وقت پیش یکی از عزیزانمو تو سن ۵۰ سالگی از دست د ...

خدا رحمتش کنه🖤🖤

عزیزم نمیتونم برم دنبال علاقه ای ک اخرش سرننگیه 

اخرش بیکاریه بدبختیه و حصرت و بیچارگیه 

اخرش با سی چهل سال سن دوباره بیوفتم ب فکر کنکور 

اخه عزیزم همش ۲۱ سالته حتی اگر تا الان کل زندگیتم اشتباه رفته باشی که نرفتی بازم فرصت برای جبران هست ...

عاره میخوام کنکور بدم 

ولی کنکور با این شرایطی الان من دارم غیر ممکنه

یکی دانشگاه ممکنه حضوری بشه مرخصیم نمیخوام بگیرم

یکی باشگاه ک چند سال ب خاطر کنکور مضخرف ولش کردم دیگ ولش نمیکنم عمرم و اعصابمو و همه چیم رفت دیگ فدا نمیکنم 

یکی اینک دانشگاه ازاد هر چی پول داشتم داره میگیره گدام کرده امکانات ندارم حتی وای فایی ک دانلود کنم فیلم نیست حتی کامپیترم ندارم ک دی وی دی ببینم

خیلی بدبختم و گیر 

سال دیگ هم خر پیری شدم کلا افسرده تر از اینم

وای وای دوباره گفتین شوهر من خودمو دار میزنم ی بار دیگ بگینا؟

دوتاراه داری یا بخونی یا شوهر کنی

اگه توان اولی رو نداری میمونه دومی

فحش که ندادم اینطور برخورد میکنی

دوتاراه داری یا بخونی یا شوهر کنی اگه توان اولی رو نداری میمونه دومی فحش که ندادم اینطور برخورد می ...

فحش بهم بدی بهتره