2777
2789
عنوان

هوووف چجوری به شوهرم بگه بریم خرید خونه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 96 پست

خجالت نداره یه لیست تهیه کن بگو بریم خرید یا خودت اومدنی بخر اینارو احتیاج دارم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

از الان بدعادتش نکن

لیست رو بنویس بده دستش.

پیامک‌کن

زنگ بزن

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خریدهاتونو  به مادرتون  نگید 

مادرتون به روشون نمیارن  اما  ذهنیت شون نسبت به همسرتون  ممکن تغییر کنه  و مدام نگران  وضع شما و خورد و خوراک و ... تون باشن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چقدر عجیبین مگه میشه این همه مدت یادش بره؟چطور روت نمیشه بگی چیزی نداریم بعد روت میشه به مامانت بگی برات خرید کنه😶خود شوهرت یخچال و باز نمیکنه اصلا؟؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

وقتی فردا با برنج چیزی نذاشتی میفهمه که بره خرید بعدشم خجالت چرا😕😕

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
خریدهاتونو  به مادرتون  نگید  مادرتون به روشون نمیارن  اما  ذهنیت شون نسبت ...

من موندم چطور با این همه خجالت به مادر روشون میشه بگن به شوهر روشون نمیشه 🥴😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره بابا خیلی دستودلبازه نصف شب بگم هوس ی چی کردم پامیشه میره میخره ولی خریدخونه رو چن بارگفتم یادش ...

تنها راهش یا پول ازش بگیر یاقبل اومدن به خونه بارها تاکید کن هیچی ندارین براخوردن

ب مادرت چرا میگی؟؟؟

بنده خدا شوهرت تازه خونه داره بلد نیست خوب 

الان بهش پیام بده داری میای فلان چیزو بخر فردا نهار بذارم

از ایده های خانومهای قری هم میتونی استفاده کنی 😂😂😂

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم