2777
2789

#دعایی مجرب برای همسری که دیر به منزل می آیدبرای همسری که دیر به خانه مراجعت میکند یک نخ آبی رنگ تهیه کنید و در ابتدا چهل و یک مرتبه بسم الله را بر نخ بخوانید و یک گره بزنید و دوباره چهل و یک مرتبه بسم الله بگویید و گره دوم را بزنید و همین طور ادامه دهید تا چهل و یک گره را کامل کنید . نخ گره زده شده را در یک کاغذ قرار دهید و کاغذ را تا بزنید و آنرا در بر بالای درب ورودی قرار دهید. به اذن خداوند تبارک و تعالی، همسر همیشه به موقع مراجعت خواهد نمود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای همسری که تا ۱۲ و نیم میره خونه ننش میشینه هم کاربرد داره؟ تا ننشو رو پاش نخوابونه ول نمیکنه بیا ...

هرشب؟ 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
اینارو کی گفته؟ به نظر با عقل جور در نمیاد فکر نمیکنم درست باشه  چیزایی که از طرف خدا باشه که ...

من الان تو فکر اون نخ آبیم.مثلا اگه نخه قرمز باشه تاثیر نداره؟🤣فکر کن کار خدا بسته به رنگ نخی باشه که گره میزنی😂

نه_به_خرافات#  

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تقریبا هرشب.مگه چجور بشه ی شب نره.انگار ننش فقط شوهر منو با برادر شوهرمو زاییده

عمه منم نمیدونم چیکار کرده با پسراش

اونا هم همینجورن

اصلاََ یه چی میگم یه چی میشنوی

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
عمه منم نمیدونم چیکار کرده با پسراش اونا هم همینجورن اصلاََ یه چی میگم یه چی میشنوی

این موضوع برا همشون نیست به بقیه بچه هاش که میرسه اونا خونه زندگی دارن و زن و بچه دارن و حتی از پولشونم نمیخواد که خرجش کنن ولی به ما که میرسه بکن بکن داره.ی سره سفارش و خورده فرمایش.ما زن و بچه حساب نمیشیم چون غریبه ایم ولی بقیه عروساش فک فامیلاشن نور چشمیاشن

این موضوع برا همشون نیست به بقیه بچه هاش که میرسه اونا خونه زندگی دارن و زن و بچه دارن و حتی از پولش ...

اين قسمت دستور که چیا بخرین و خورده فرمایش، برای ما هم هست(در حدی که همه فهمیدن دارن سو استفاده میکنن) 

منم واقعاََ از ته دل راضی نیستم چون خیلی وقتا پولمون خرج اونا شده و خودمونم که نگم برات😭

اين قسمت دستور که چیا بخرین و خورده فرمایش، برای ما هم هست(در حدی که همه فهمیدن دارن سو استفاده میکن ...

خداییش زور میده وقتی خودشون دارن چرا باید از جیب پسرشون خرج کنن.مادرشوهر من بعد از مرگ شوهرش فقط ۲۰۰ میلیون پول داشت که همشو داد به برادر شوهرم تو گونی برنجی ببره بذاره تو کمد خونش!!!!! هیچ استفاده ای ازین پول نکرد جاریمم شده صندوق دار بانکش! در اتاقشون قفل شده جاریمم حق بیرون رفتن از خونه یا حتی اومدن مامانشم نداره.چون اون بدبخت هم مثل من غریبه اس