2777
2789

لطفا به هیچ عنوان هیچ سمی نزن یه شانه استیل مخصوص هست قیمتش یه کم بالاست به خاطر حالت دندونه هاش مو رو کامل تمیز می کنه و دیگه هیچ اثری ازش نمی مونه عزیزم تجربه شخصی هست بعد دوسال درگیر بودن 

خدایا شکرت 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی سرکه و سس و شامپو.....فایده نداره

فقط اسپند بجوشون و آبشو با حنا خمیر کن. بزن رو موهات. فقط چهار الی ۵ ساعت رو موهات باشه. هرچی شپش و بچه شپش و تخمش باشه درجا میمیره.

من تو پارک گرفتم از یکی.

فقط حنا تونست سرمو تمیز کنه

هزارتا راه امتحان کردم

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

چطور آدم شپش میگیره؟؟!

مسریه اگه کس دیگه ای داشته باشه به ادم منتقل میشه

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

عزیزم من خودم از خونه یکی از اقوام شپش گرفتم و توی دوهفته کاملا خوب شدم اول از همه شامپو از داروخونه میگیری موهاتو میشوری تا شپشای زنده از بین برن بعد میری ارایشگاه و یه مدل قشنگ موهاتو کوتاه میکنی تا بالای شونه هات و حتی بیشتر کوتاه کن بعدش اندازه یک هفته لباس جدا کن که هر روز بری حموم لباساتو عوص کنی و قبلیارو بشوری در کشاب و کمداتو پلمپ کن و فقط اونایی که اخیرا پوشیدی بشور چون خود شپش حدودا ۴۸ ساعت زنده میمونه اگر منبع تغذیه نداشته باشه شما برای یک ماه تمام کمد کشابارو ببند که اگر تخمی به لباسات افتاده باشه بمیرن چون خود تخم شپش برای اینکه از تخم بیاد بیرون به دمای بدن نیاز داره بعد تمام حوله و ملحفه هارو بشور یه مدتم روی زمین بخواب که صبح  لحاف و پتو بندازی رو بند و هوای ازاد هر روز خونه جارو کن و هر روزم یک نفر باید موهاتو تا دوهفته چک کنه که اگر تخم شپش تو موهات باشه بچینه برات اخر شبم سس مایونز بزن به سرت و پلاستیک فریزری بکش روش طوریکه هوا وارد نشه تا چهار هفته اینکار انجام دادم هفته اول چهار مرتبه هفته دوم سه مرتبه و هفته سوم و چهارم دو مرتبه فقط یادت نره هر روز لحافتو بنداز رو بند یا اگر نمیتونی جارو بزن هر روزم برو حمام و خونه جارو کن

بعد کامل ریشه کن شدن؟ رشکا هم از بین رفت؟

اره اتو هم خیلی تاقیر داشت ولی یکم خطرناکه از زاه های دیگه استفاده کن

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 
کوتاه کردم

منم پارسال شپش گرفتم بعدش موهامو کوتاه کردم نیم ساعت قبل حموم آب اسپندبه سرم میزدم و پلاستیک میذاشتن روسرم وسشوامیگرفتم به سرم ودوبارشامپوشپش گرفتم وزدم وموهامورنگ کردم خوب شدم