2777
2789
عنوان

عکس+تیپ من و همسر جان چطوره؟!

3059 بازدید | 48 پست

من کانادا زندگی میکنم دوستان 😘دلتون بسوزه ...زن بی عرضه نبودم ..یه شوهر خوب گیرم اومد🥰

فان# آرزو.بر.جوانان.عیب.نی# 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

عشق_خارج🤣# 😂😂😂😂😂😂😂

برق# نت&#  

یعنی یه روز میشه مهاجرت کنم😫😫😫

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤

😂😂😂😂😂😂

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جرر

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

باریکلاع

هک گوشی(سیمکارت،اینستا،تلگرام،مخاطبین،پیامرسان،روبیکا)     اهدای عضو...اهدای زندگی💝من حامی اهدای عضوم🙃☝️       #عشقپلیسی ام🧿❤😍"طُ مرا جانُ جهانی                            اگ درباره "مامایی" میدونید سوال داشتم لطفا ریپلی بزنید💜                                                                                       
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز