2777
2789
عنوان

خوشگل بودن مهم هس ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 29 پست

من که بودم چی ازبس جوش و حرص میخورم موهام سفید شدن پوست صورتم داغون شده هیچ کس باور نمیکنه ۳۴سالمه😭

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

یک عدد حور العین هستم و صفر عدد خواستگار دارم😐

اعتماد.به.سقفت.منوکشت#  

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم الان همه عقلشون به چششونه هرکی ام میگه نیس دروغ میگه نمونش سوسن پرور 😐هیچکی از تحصیلات خانوادش ...

خداییش اون دیگه خودشم خودشو سوژه میکنه.زشت هست بعد میره کچل هم میکنه...خب ی کم سنگین رنگین باشه دیگه

من بعد این همه خاستگاربه این نتیجه رسیدم عقل مردم به چشمشونه.

یه خاستگار با اخلاق و بسیااار خوب داشتم که قیافش در حد خودم نبود.و بخاطر این همه فامیل بسیج شدن واسه نشدن اون وسلط

بخاطر همین اول اول اول تو چشم انسانهای بی منطق خوشکلی مهمه

به نظر من اصلا ملاک خوشگل بودن نیست ،آراسته بودن و اخلاق خوب و زیبا در اولویته خوشگلی ظاهری شما دست شما نبوده ک خدا افریده اما اراستگی و اخلاق خوب به دست شماست و مهم ترین چیز هم همینه.

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃

فقد خوشکلی مهم نیس.. بارها دیدم کسایی و ک خوشکل بودن اما بخاطر اخلاق گندشون هیچکی نزدیکشون نمیشه

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
خداییش اون دیگه خودشم خودشو سوژه میکنه.زشت هست بعد میره کچل هم میکنه...خب ی کم سنگین رنگین باشه دیگه

😑👌اخه انقد گفتن زشتی و بخاطر زشتی برچسب خورده خودشو زشت تر میکنه که هعی بره تو چش فک کنم 😕

مردم الان همه عقلشون به چششونه هرکی ام میگه نیس دروغ میگه نمونش سوسن پرور 😐هیچکی از تحصیلات خانوادش ...

بنظرم ایشون خودش هم خیلی به ابن قضیه دامن زد بانقشاش،سبک رفتاریش و...

مثلاخانم ایران داوودی چهرشون جذاب نیست امامن بی نهایت عاشق علم وپشتکار وشخصیتشونم

be kind  be yourself:)
خوشگل بودن باعث خاستگار بیشتر میشه ولی تو خوشبختی نقشی نداره

هزاران لایک تقدیم توباد،،،من دختر خالم اینقد خوشگله آدم دلش میخاد بشینه فقط نگاش کنه ولی بیچاره شانس نیاورد شوهرش هم معتاده هم سرطان داره

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
😑👌اخه انقد گفتن زشتی و بخاطر زشتی برچسب خورده خودشو زشت تر میکنه که هعی بره تو چش فک کنم 😕

نع بنظرم سوسن پرور خیلی برای دل خودش وتودنیای خودش زندگی میکنه،اصلابفیه براش مهم نیستن

be kind  be yourself:)

شانس و سرزبون ازهمه مهمتره چیزی که من ندارم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
بنظرم ایشون خودش هم خیلی به ابن قضیه دامن زد بانقشاش،سبک رفتاریش و... مثلاخانم ایران داوودی چهرشون ...

اره چون بخاطر همین زشتی مشهور شد حالا میخاد شهرتشو بیشتر کنه ولی خب خدایی همه عقلشون به چششونه 🤭