2777
2789
عنوان

تقلب در امتحان مجازی... توروخدا بیاین توروخدا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2501 بازدید | 144 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امتحان محازی همینه 

ب استاد شکایت هم بکنی فرق چندانی نمیکنه چون اون استاد میدونه همه بچها تقلب میکنن فک میکنی در جریان نیس  اصلا خیلیاشون امتحاناتشون جوری برگزار میکنن ک دانشجو فرصت تقلب داشته باشه پس نگی خیلی بهتره 

درضمن بگی استاد با خودش میگه حالا نک تو تقلب نمیکنی فرضا درس منو تقلب نکردی بقیه درسارو چی یا ممکنه با خودش فک کنه همه درسارو تقلب کردی الا همین درس فرصت نشده این کار بکنی حالا ک نمرت کمتر شده لو میدی و اینکه خواستن تونستن موفق هم بودن شمام میتونی تلقب بکنی یا نکنی کسی جلوت رو نمیگیره 

سلام عزیزم.

من معاونم و کاملا شما رو درک میکنم.

مطمئنا معلم خودش متوجه میشه که کیا تقلب کردن و کیا نکردن.

اما کاش میدونستن نباید نمره ی متقلبین رو بطور کامل توی لیست رد کرد. علی الخصوص که آموزش و پرورش هم دستور داده که پانزده نمره ی دانش آموزان دست معلمه.

در هرحال از نظر من میتونی بری به مدیر اطلاع بدی.

ضمنا واسه خودت هم بد نمیشه عزیزم.

خب چکار کنم حالا پس؟ یعنی هیچی نگم که اونا نمره‌شون بهتر بشه؟ زورم گرفته

خب میخواستی تقلب کنی 

من اگه استاد بودم و یکی اینو میگفت ، نمره ی بچه هارو کم نمیکردم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم امتحان محازی همینه  ب استاد شکایت هم بکنی فرق چندانی نمیکنه چون اون استاد میدونه همه بچه ...

راستشو بگم اینکه من تقلبا رو ندیدم از بس استرس داشتم حالا که اونا از رو کتاب نوشتن زورم گرفته

چطوری لو بدم؟ برای خودم بد نمیشه؟

اره دوستاتو از دست میدی و اینکهه شاید مدیر اینا واسشون پهم نباشه چون همه تقلب میکنن

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(