2777
2789
عنوان

باهام اشتی کن :)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 222 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا برو😒تا بعد😒

هعی میگیره قلبمو شده 

همه شب و روزام خاکستری

تویی که ادعات میشد 

از همه ناکس تری 

واسه هرکی پرپر زدیم 

پروازمونو جاکش ندید

باز از چهار صب گذشتو

این دیونه خابش پرید:)

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
دروغ میگه قهر کن اصن نرو سمتش دقش بده بزن لهش کن 😂😂

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
هعی میگیره قلبمو شده  همه شب و روزام خاکستری تویی که ادعات میشد  از همه ناکس تری  ...

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒🤦🏻‍♀️

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
فعلا که میگه نمیخوامت 😑😑 برو یکم نازشو بکش  چی ناز در ناز شد 🤣🤣🤣 🤦🏻‍♀️🤣🤣 ...

خر تو خر شد:/😂😂

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
هعی میگیره قلبمو شده  همه شب و روزام خاکستری تویی که ادعات میشد  از همه ناکس تری  ...

من باهات قهرم
ولی بی تو خب انگار با همه عالم غریبم ヅ♬

من باهات قهرم
با این که هر شب رو با گریه از خوابم پریدم ヅ♬

با همه قهرم اصلاً این دور و بر آدم ندیدم
هر چقدر حال دادم هی دادن فریبم ヅ♬

ببین اینا چین که بینشون
این منه تیکه پاره آدم ترینم ヅ♬۲💔🖤

تمومِ راهروهای خونه رو شمع که بچینی
من باهات قهرم

میدونی تا خودِ صبح پیشِ من
شب که بشینی هم باهات قهرم

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

این زمین حالش بدهه

شلاقو من میخورم

اخه خوب بلدن راه مخفیارو

اون وحشیا که اهلی شدن

این زمین حالش بدهه شلاقو من میخورم اخه خوب بلدن راه مخفیارو اون وحشیا که اهلی شدن

نه میگم برگرد نه میگم اینجا خوبه بی تو
نه میگم ول کن واسه من کل زندگیتو :)💔💔💔💔

نه میگم قلبم نمیتپه بی تو
میتپه اما خب یه چیز دیگه ای تو