2777
2789

فقط اصلا دنبال ازدواج دوم نباش فعلا یه کم خوشی کن نفس بکش برو سر کار تفریح کن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله اونقدر زندگیت خوب بشه همه این ۷سال جبران بشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

لطفا حس قربانی نداشته باش 

هفت سال قبل بهترین تصمیم در اون شرایط ازدواج با این آقا بود 

و الان بهترین تصمیم با توجه به شرایطت جدایی 

همین و بس 

ا. همین امروز برنامه برای آینده بچین 

برای وقت آزادت برنامه بریز 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
زندگی که چه عرض کنم از این هفت سال یه سال هم کلا با هم نبودیم ولی نمی دونم احساس ناراحتی دارم

بچه هم داری؟؟؟ مشکلتون چی بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم چقدر طلاق توافقی کوتاهه زمانش

نه بابا پنج سال درگیرم تو جلسه آخر قاضی یکم ترسوندش گفت طلاق غیابی برای خودت بده و ازدواج بعدی ت مشکل ایجاد می کنه راضی به توافقی شد

بله تبریک بگو ...از الان میدونی زندگی کردن تو این جامعه ی مزخرف چقدر سخت سختر میشه  

از زندگی کردن با کسی نمیخوای بهتره روح ادم اینقدر اسیب نمیبینه و ادم نباید برا حرف ملت یکبار که زندگیم یکنه رو نابود کنه بازم میتونه زندگیشو بسازه مرگ که نیس 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
پیش من بی مسیولیتیش و به دادگاه ثابت کردم

ایول عزیزم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته از هیچی نترس قوی باش و پیش برووووو عالی 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم