2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست
والا چی بگم... اگ تعهد ب مجازی واقعا برا خودتم مهم نیس ک هیچی...

میدونی آخه ممکنه اونهم خیانت کننن چون مجازی ؟؟ 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی آخه ممکنه اونهم خیانت کننن چون مجازی ؟؟ 

😂این سینه پر از تجربه اس...

اون موقع ها منم برام مهم نبود میگفتم مجازیه البته من از نظر خودم کلا مجازی دوس پسر نمیشه برا ادم ب عنوان همصحبت نگا میکردم

با یکیش بیشتر بودم با یکی کمتر در حد دوست همجنس

بعد خیلی اتفاقی بحثش افتاد با اولی منم گفتم مشکلی نمیبینم با کسی حرف بزنی مجازیه واقعی ک نیس 

کشت خودشو😐اینقد ک گف ینی خودتم بری حرف بزنی مهم نیس من بخاطر تو با کسی نیستم تو برات مهم نیس و اینا

همونجا منم عذاب گرفتم با جفتشون کات کردم😂😂😂

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
😂این سینه پر از تجربه اس... اون موقع ها منم برام مهم نبود میگفتم مجازیه البته من از نظر خودم کلا م ...

منم‌ اگه هردو بفهمن خودشونو میکشن چون با یکیشون تماس تصویری میگیرم بش زنگ میزنم و‌.......

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

منم‌ اگه هردو بفهمن خودشونو میکشن چون با یکیشون تماس تصویری میگیرم بش زنگ میزنم و‌.......

اگ قرار نیس واقعی بشه بیخیال هر جور دوس داری زندگی کن

فقط سعی کن بهت خوش بگذره...

همونی ک خودشو جر میده تو واقعی بیشتر بیخیالته

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اگ قرار نیس واقعی بشه بیخیال هر جور دوس داری زندگی کن فقط سعی کن بهت خوش بگذره... همونی ک خودشو جر ...

هی چی بگم 

با هردو دوست دخترم و دوست معمولی نيس  

خودت حس خیانت نداری اییی ادم یه جوریش می شه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خودت حس خیانت نداری اییی ادم یه جوریش می شه 

خوبه مجازی واقعی که نیس  اگه واقعی بود یه جورایی چرا 

اگ مث دوس پسرن ک درست نیس با دوتایی ولی اگ در حد تعادل و دوستی معمولیه /البته باید از نظر جفتتون دو ...

چ امضایه زیبایی💜💜💜💜🌸🌸🌸🌸🌸واقعا یکی از بهترین امضا ها تو نی نی سایت بود

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
چ امضایه زیبایی💜💜💜💜🌸🌸🌸🌸🌸واقعا یکی از بهترین امضا ها تو نی نی سایت بود

زنده باشی عزیزم😘😘😘