2777
2789
عنوان

لیزر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه با ژیلتم ادم پیر میشه همیشه باید  زد چون زود در میاد  بعد ادم همش حس میکنه خوب تمیز ن ...

میخوام ی دوره موم ادامسی بزنم بدنمو پشتشم روغن رازیانه تا ببینم چی میشه نسدم لیزر خانگی میخرم

میخوام ی دوره موم ادامسی بزنم بدنمو پشتشم روغن رازیانه تا ببینم چی میشه نسدم لیزر خانگی میخرم

خوبه ولی درد داره

منم تو فکرش بودم بخرم چون خجالتم میکشم برم لیزر ولی خانگی گرونه

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
خوبه ولی درد داره منم تو فکرش بودم بخرم چون خجالتم میکشم برم لیزر ولی خانگی گرونه

دردش بار اوله دیگه ریشه موسست میشه ولی میگن موم پوستو میکشه باعث پیری میشه...لیزو با ی نفر دیگه شریکی بخر بنظرم بصرفس

جایه ای چند؟نظرت درمورد لیزر خانگی چیه؟

جلسه ای ۵۰۰ واسه توتال بادی

نمی دونم خونگیاش چیه🤔

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
چند ماه طول میکشه تا اتمام. جلسات واسه کل بدن 

هشت تا ده جلسه ست اخرین جلسه هفتاد درصد موهات از بین زفتن دیگ

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام لیزر محدودیت سنی نداره؟مثلا اگه بخوام دخترمو ببرم ۱۲ سالشه؟

سلام

نمیدونم والا من اطلاعاتی ندارم فکر نکنم مشکلی باشه ولی هنوز زوده واسش بذار سن بلوغ رو بگذورنه 

البته این نظر منه