2777
2789
عنوان

سوالای عجیب و بدون جواااب

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 57 پست

چرا به گوشت میگن گوشت ولی نمیگن گاو ولی ب مرغ میگن مرغ نمیگن گوشت

پدر پسر شجاع قبل تولد پسرش اسمش چی بوده

و آن کسی را که دوست داری نیم دیگر تو نیست، او تویی ولی جای دگر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از طریق خورشید بنظرم ساعت رو حدودی تشخیص دادن 

البته تحقیق نکردم واقعا ولی شایدم معادلات خاصی بوده 

خب دومی رو دقیق نمی‌دونم

سومی ، خب بنظرم دلیلش اینه از یک تا چهار اینجوری شمرده میشه یک دو سه چهار

وخب طبعا عدد قبلی نباید اینجا دوباره شمرده بشه پس میشن پنج شش هفت هشت (یه قانون تویه ریاضی هست )

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

زمانی که ساعت اختراع شد و حدس زدن ..جوابش .. بر اساس یه ساعت افتابی حدس زده شد و یه جور چگالی زمانی ‌با طلوع و غروب .... کلا قبلش هم با ساعت افتابی زمانو تشخیص میدادن این سوال کلی جواب داره

چرا به گوشت میگن گوشت ولی نمیگن گاو ولی ب مرغ میگن مرغ نمیگن گوشت پدر پسر شجاع قبل تولد پسرش اسمش چ ...

اولی رو نمیدونم ولی اسم  پسر شجاع، چاک و پدرش ارسطو بعده اینکه پسرش میاد میگن پدر پسر شجاع

در واقع آدما فراموش میشن ولی نامردیاشون نه
زمانی که ساعت اختراع شد و حدس زدن ..جوابش .. بر اساس یه ساعت افتابی حدس زده شد و یه جور چگالی زمانی& ...

مرسی از شفاف سازی ولی یه سوال دگ ذهنمو درگیر کرد ساعت اول عقب بوده کشیدن جلو یا جلو بوده کشیدن عقب؟ 😂

از عدد یک تا چهار(دو و سه) دوتا عدده ولی از چهار تا هشت سه تا عدد پنج و شیش و هفته درحالیکه تصورم ای ...

پشماام#  

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
چرا به گوشت میگن گوشت ولی نمیگن گاو ولی ب مرغ میگن مرغ نمیگن گوشت پدر پسر شجاع قبل تولد پسرش اسمش چ ...

بنظرم عامیانه جاافتاده وگرنه صحیح اینه گوشت مرغ 

خب اون موقع که پسر نداشته طبعا پدر نبوده و درنتیجه این پدر بخاطر پسرش معروف شده 😁

ولی جدا ما یه چیزی داریم مثلا میگیم اون قدیما که یه عالمه بچه بود میگفتن اسم بچه آخری که پسر باشه می‌رفت دنباله این باباجون (همون بابابزرگ ) مثلا پسر اهر اسمش حسن باشه میشد باباجون حسن (فکر کنم اینو از این برداشتن 🤣😂😁😁) پدر پسرشجاع

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خب چهار زانو ... ادم دوتا زانو داره اما بخاطر اینکه وقتی ادم به این حالت میشینه زانو که خم میشه از ز ...

مغز متفکر تویی 😂❤

سوال اخر هم جواب داره 

ببین میگی از یک تا چهار دو عدده 

اره .. یک که خودش (۲.۳) بینش و بعدم خوده چهار که میشه دوتا عدد بینش ^^

حالا از چهار تا هشت

چهار خودش و بینشون هم (۵.۶.۷) که سه تا میشه و بعدشم هشت خودش 

حالا فهمیدی چرا از دو تا چهار ۲ تا هست 

و از چهار تا هشت ۳ تا هست