2777
2789
عنوان

بدرد نخورترین چیزی ک حفظین چیهه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 63 پست
واااااای داداشتم اینو میخوندم مامانم خوابوند تو گوشم

😂

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
ننه ننه ننه ننه یه پسری عاشق منه اسم پسره هوشنگه دل من واسش میشنگه😑😑🤚🤣🤣

😂😂😂

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واااااای داداشتم اینو میخوندم مامانم خوابوند تو گوشم

چیه ادامش نشنیدم بگو اگر بده زود پاکش کن

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

امینی دست  میکنه تو بینی برمیداره شیرینی

وااای😂فامیلی مدیرمون امینی بود هرروز واسش میخوندیم😂

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
برسونمت سونمت سونمت😐😐😐 نمره ۲۰‌کلاسو نمیخوام داره میریزه

😂😂

آخه زشته نمیشه بگم 

چرا من نشنیدمش🤭

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز