2777
2789
عنوان

چندش😱😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 81 پست
😂😂 آیا چقدر آب خودشو شوهرش ریخته روش

چندش

یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خونشون برنج نخور

متاسفانه خوردم بعد چشمم خورد به دم کنی

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
اون سبزی واون غذا خوردن داره😂😂😂😂😂بابا این که خوبه قبلنا من دیده بودم شورت پسرا ومرداشونو خخخخخ ...

من برا پاک کردن راه پله استفاده میکنم از ش و ر ت شوهرم لامصب خیلی خوب تمیز میکنه 😂از این پا دار لنگریا

واواااااا 🤮🤮🤮🤮

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 
چندش

خو ریختع دیگ😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😂😂 آیا چقدر آب خودشو شوهرش ریخته روش

با حرف تو بیشتر حالم بدشد اههه

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
با حرف تو بیشتر حالم بدشد اههه

حقیقته دیگع

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
وا خدا چقد شما تمیزین معلوم نیس خودتون چجوری همش دیگران رو مسخره میکنین😂😂😂😂

کار کثیفیه خوب

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
خو ریختع دیگ😐

وای نگو دیگ حالم بهم خورد نگو بدم میاد دیگ غذا بخورم

یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی