2777
2789

سلام بچه ها من میخواستم شوهرمو سورپرایز کنم و دنبال یه تم خوب بودم که هم شکیل باشه و هم سر سنگین باشه خیلی تو اینترنت راجبش خوندم و متوجه شدم که این موضوع کاملا بستگی به شخصیت خودش داره. 

اگه شوهر شما هم روحیات، شغل و علاقه مندیاش مثل شوهر من باشه این مطلب خیلی به دردتون میخوره و شاید با دونستن اینا خیلی چیزا دستتون بیاد که مهمونی با شکوه تر و خاطر انگیز تری رو براش بگیرید. 

شوهرم چجوریه؟

شوهر من 32 سالشه و عاشق زندگیه لاکچریه :))

شغلش تبلیغاته و کلا لباس های رسمی هم میپوشه. 

زیاد رفیق باز نیست و دوست نداره وقتشم زیاد به کار های بی فایده بگذرونه. 

همین موضوع باعث میشه خیلی تو فضای تولد و جشن و این چیزا نباشه اما میدونستم که تو اون روزا چقدر فشار کار روش زیاده و میخواستم تو اون یه شب تولدش جوری بهش خوش بگذره که دوباره مثل روز های قبل آرامش خودش رو بدست بیاره و واسه یه شبم که شده دیگه به کار فکر نکنه. 

خداروشکر موفق شدم و خودش هم از اینکه انقدر تو اون مهمونی بهش خوش گذشته بود، هیجان زده شده بود. 

واسه همین تصمیم گرفتم یه متنی راجب فکرایی که قبل تولد داشتم و تصمیماتی که گرفتم بنویسم که شاید شما هم مثل من انقدر شوهرتون رو دوست داشته باشید و به حال خوبش اهمیت بدین. 

بهترین تم های تولد برای بزرگسالان

خب تم تولد بزرگسال اکثرا تم هایی میشن که تلفیق دو تا رنگ هستند و اصلا انقدر راجبشون خوندم که الان فک کنم استاد شدم تو این موضوع :)))

سفید طلایی، مشکی طلایی، قرمز مشکی، آبی و سفید، مشکی و نقره ای و ... 

اینا موارد ترکیب رنگی هستند که تو تم های بزرگسال وجود دارن البته دیگه اون هایی که خانمانس رو نگفتم. 

یه سری تم ها داریم که فوتبالیه و برای بعضی مردا خیلی باحاله مثلا تم پرسپولیس و استقلال و بارسلونا و اینا که شوهر من میدونستم فوتبال میبینه اما زیاد هم تعصبی نیست و فکر نکنم از اینکه ببینه تولدشو با تم پرسپولیس گرفتم زیاد خوش حال بشه. 

بخاطر همین تصمیم گرفتم این موردو فراموش کنم. 

تم تولد های طرح دار

یه سری تم ها هستند که طرح دارن و در کنار اون رنگ بندی های سر سنگینی که هستش، یه مدلی هم توش داره که یکم از سرسنگینیه تم کم میکنه اما اگه اون طرح از علایق شخصی و رویایی همسرتون باشه احتمالا بهتر از تم های فقط رنگیه. 

تم تولد بنز، بی ام دبیلیو، تم تولد موسیقی، تم تولد تاج طلایی، تم سیبیل، تم کراوات، تم پاپیون و ... 

خب اینجا چندتا انتخاب خوب داشتم که بینشون مونده بودم: 

تم تاج طلایی که از همه خوشگل تر بود اما خیلی جا ها دیده بودم و دوست نداشتم یه چیز کلیشه ای و تکراری بگیرم. 

تم تولد کراوات که بخاطر همون رسمی پوشیدن سیاوش یه جورایی توجهمو جلب کرد. 

تم تولد مشکی نقره ای ساده که خیلی رنگ بندیش مورد علاقه شوهرمه. 

و در آخر تم تولد بنز که هم برند مورد علاقشه و هم ترکیب رنگی مشکی نقره ای رو میشه توش بکار برد. 

سیاوش همیشه راجب اینکه دوست داره بنز بخره باهام حرف میزنه و وقتی این برند رو دیدم تو اون فروشگاه اینترنتی، یه حسی بهم گفت این خودشه. 

هم لاکچریه هم سر سنگینه و هم خیلی باحال میشه که وقتی میاد تو باغ ببینه همه جا لوگوی برند مورد علاقش خورده :) 

خداروشکر همین هم شد. 

ممنون از اینکه این مطلبو خوندید سایتی هم که ازش این تم رو خریدم براتون میزارم که اسم فروشگاهش ماهورا هستش و در کنار تم تولد ادکلن هم میفروشه و برای گرفتن کادو هم میتونید ازش استفاده کنید قیمتاش بد نیست. 

تم تولد بزرگسال ماهورا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبلیغ_زیر_پوستی#  

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
اینهمه مارو اسکل کردی که تبلیغ کنی

دور از جون من عذر میخوام بله تبلیغ کردم اما واقعا برای کسی که دوست داشته باشه تم تولد بخره قیمت هاش خوبه بخاطر اینکه تازه شروع کردن 

تم تولد بزرگسالان؟ من حاضرم برای هالووین یا بالماسکه یا دربی تم لباس داشته باشم ولی برای تولد یه بز ...

آره خب سلیقه ایه اما خب من دوست هایی دارم که تا 35 سال دوست دارن واسه تولشون یه تم سرسنگین و شیک باشه که هم تو عکسا همه یکپارچه و هم رنگ باشن هم اینکه کلا به نظر من اینکه کلی آدم بزرگسال با کلی غرور و خودخواهی یک شب هم شده همه یه رنگ بشن خودش خیلی با شکوهه :))