2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

3سال پیش کلینیک نور فمتولیزیک کردم مردم و زنده شدم از بس درد داشت😑😑ولی فقط ۳ساعت سوزش و اینا داشت ...

سلام حالتون خوبه ؟ من عمل فمتو لیزبک کردم اما بعد از گذشت یک هفته تار میبینم هنوز شما تا چند وقت تار می دیدید ؟

سلام حالتون خوبه ؟ من عمل فمتو لیزبک کردم اما بعد از گذشت یک هفته تار میبینم هنوز شما تا چند وقت تار ...

سلام عزیزم ممنون

من فقط یه روز تار میدیدم بعد اوکی شد

ولی شنیدم که بعضیا تا چند هفته این مشکلو دارن به هرحال زمان میبره تا ترمیم بشه

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

سلام عزیزم شما فمتو کردید راضی بودید ؟ درد داشت حین عمل ؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز