2777
2789

اول از همه بگم که من دختر خیلی کم حرف و درونگرایی هستم. پیش مشاور هم رفتم ولی تشخیص افسردگی نداده برام. ولی از بچه گی خیلی بهم طعنه زدن که کم حرفی و لالی و زبون نداری. یادمه 10 سالم که بود رفتیم مهمونی ی اقا به من گفت باید بری کلاس زبان اولش فکر کردم منظورش زبان انگلیسیه ولی بعد به زبانش اشاره کرد و گفت منظورم کلاس زبانه👅. 

حالا به نظرتون این عکس رو تو استوری اینستاگرامم بذارم و زیرش این خاطره رو بنویسم؟؟؟؟ یا اینکه فقط عکس رو بذارم و هشتگ با# _فرهنگ_باشیم و اینا بذارم؟؟؟

ممنون میشم نظرتون بگید

من و خدا

چقدر فالوور داری

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نقطه ضعفت رو در معرض نمایش نزار

خاطره اینا نگو..فامیلا معمولا دنبال همچین چیزایی هستن ک مجدد دهنشون وا شه..شما میخوای فرهنگ سازی کنی اونا انگار یه چیز خوووب دستشون اومده واسه زر زر کردن

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..

منظورت فرهنگ سازی بود 😒😒😒😒 

من ساوری هستم و یه جایی هست که منطقه یک ساری هست بهش میگن فرهنگ . فکر کردم گفتی این مست رو از فرهنگ ساری بزارم 😒😒😒😒 با کلی ذوق اومدم عکس ببینم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
نقطه ضعفت رو در معرض نمایش نزار خاطره اینا نگو..فامیلا معمولا دنبال همچین چیزایی هستن ک مجدد دهنشون ...

اینا که همیشه دهنشون بازه ولی من هیچ وقت اعتراض نکردم

من و خدا