2777
2789
عنوان

دخترا از چه پسر هایی خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 89 پست
الان شماها ک بیدارین همه مجردین؟ 

از کجا فهمیدی لنتی😪

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

خوب ظاهر برای همه مهمه من یکی عاشق ایت پک و بازوام ولی برام اخلاق از همه چی مهم تر اینکه طرف مقابلم هم زمان با ده نفر دیگه نباشه از همه چی مهم تر متاسفانه بعضی از اقایون خانومارو به چشم  اسباب بازیشون میبینند  وگرنه مدل مو و عینک و .... با پول حل میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😐😑😐😑😐 نابود شدم

ولی این قیافه برا هر کس فرق داره ببین من عاشقق یه سلبریتیم که به هر کی میگم میگه وای این که اصلا قیافه نداره! این چیه وای حالم ازش بهم میخوره ولی من شخصیتشو دوست دارم ادم باحالیه من شخصیت اولویتمه قیافشم باید به سلیقه ی من معمولی باشه یعنی به دلم بشینه این به دل نشستن برا هر کس فرق داره ولی در کل قیافه مهمه چون هستن کسایی که قیافه خیلییی براشون مهمه نمونش پره اطرافم امیدوارم سر از پیش اونا در نیاری 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
😑😐😑😐😑😐 نابود شدم

سه ساعته داریم میگیم امید وار باش و چی و چی..... آخرش با یدونه پست خودتو میبازی😐

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

من شخصا

از پسرای جنتلمن خوشم میاد یعنی باوقار باشن

خوش رو و مهربون

شوخی زیادی از حد تو جمع نکنن

بامزه باشن

به بقیه با دل و جون کمک کنن

خوب درک کنن و حمایت کننده خوبی باشن

💜I'M AN ARMY