2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

99 بازدید | 16 پست

خیلی شرایط زندگیا سخت شده واقعا امشب دلم گرفته درسم که تموم شد اومدم برم سرکار آرایشگری یاد گرفتم تا شروع کردم کرونا اومد هرجا رفتم گفتن فقط با مشتری قبول میکنیم منم اول کارم بود مشتری کجا بود؟؟؟ بعدش دست به هرکاری زدم اصلا خوب نبود ..خواستم برم دانشگاه پارسال نشد میخوام امسال برم ..امسال نامزد کردم همش نگران ایندمم نامزدم کارش خوب اما با این شرایط ک برقا میره کارو کاسبیش کم شده چون تو کارش ابزارایی داره که با برق کار میکنن الان یماهه داره ضرر میکنه سال دیگه عروسیمونه برای جهیزیه پول جمع میکنم تا برم بخرم در عرض یکی دوهفته دو برابر شده آخه یعنی چی آدم نباید اصلا زندگی کنه؟ بخاطر شرایط سخت هیچ کس تو خانوادمون برای ما ذوق نداره مامانم بجای خوشحالی همش نگران هزینه های عروسی منه قبلنا اصلا اینجوری نبود به ما رسید همش استرس ونگرانی جای یذره دلخوشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا همه خسته ایم هممون ب نخوی گرفتاریم کار کاذبی پیداکن دفعه ای یه چیز بخر عزیزم خدابزرگه بعدشم ...

آره وام ازدواج میدن اما نمیتونم اعتبار کنم که بابام بتونه قسطشو بده در سال ۶ماه بیکاره مارو از ی منطقه خوب اورده ی منطقه پایین ی خونه مستاجری اصلنم اخلاقش خوب نیست خیلی اذیتمون میکنه تک فرزندم هستم دارم خفه میشم هیشکیو ندارم حرفامو بهش بزنم

آره وام ازدواج میدن اما نمیتونم اعتبار کنم که بابام بتونه قسطشو بده در سال ۶ماه بیکاره مارو از ی منط ...

خب دیگ با نامزدت صحبت کن ک اجازه بده بری سرکار بعد ازدواجتم برو ک لااقل خودت قسط وام ازدواجتو بدی بخدا گیر این زندگی افتادیم هرکسی یه بدبختی داره

خب دیگ با نامزدت صحبت کن ک اجازه بده بری سرکار بعد ازدواجتم برو ک لااقل خودت قسط وام ازدواجتو بدی بخ ...

بخدا کار باشه میرم فعلا که امسال میخوام برم دانشگاه اما چند جا برای کار تو شرکت ها رفتم دور از جون خرحمالی میکشیدن از آدم انقد بد رفتار میکردم سر چندرغاز پول انقدر خرد شدم دوستامم ک اونجا کار میکردن اکثرا لیسانس بودن اما مجبور بودن 

به نامزدمم میگم میگه نمیخواد بری من خودم خرج همچیو میدم اما اون بدبختم از ۵ صب میره دور از جون مث خر کار میکنه حون نمونده براش خیلی داره اذیت میشه کلی خودش خرج داره واسه عروسی

بخدا کار باشه میرم فعلا که امسال میخوام برم دانشگاه اما چند جا برای کار تو شرکت ها رفتم دور از جون خ ...

اره خب دیگ کارا اینجورن اگه تهرانی تهران کار کاذب زیادداره توکل بخدا ازمن بشنو دانشگاه نرو بخدا هزینه الکی دانشگاه فقط برا رشته پزشکی خوبه و یا دانشگاه ملی لااقل ک هزینه کم بدی تو الان دلنشگاه برات واجب نیست عزیزم.باشوهرت کناربیا لااقل عروسی نگیرید هزینشو براکار دیگه بزارید یامراسم کوچیکی بگیرید

اره خب دیگ کارا اینجورن اگه تهرانی تهران کار کاذب زیادداره توکل بخدا ازمن بشنو دانشگاه نرو بخدا هزین ...

بابام گفته اگه دانشگاه نری نمیذارم با کسی که دوسش داری ازدواج کنی دختر من باید لیسانس داشته باشه از این حرفا

بخدا درسم خیلی خوب بود اما اصلا تمرکز واسه کنکور نداشتم دوسال پشت کنکور موندم خونمون انقد داستان داشتیم نمیشد تمرکز کنم رو کنکور آزادم خیلی هزینش بالا تصمیم گرفتم پیام نور روان شناسی بخونم هم هزینش پایین هم یچیزی یاد میگیرم و رشته ایه ک دوسش دارم

اره خب دیگ کارا اینجورن اگه تهرانی تهران کار کاذب زیادداره توکل بخدا ازمن بشنو دانشگاه نرو بخدا هزین ...

شوهرم خودش میگه عروسی خوب بگیریم من میگم جشن کوچیک اما اون میگه یباره باید آبرو داری کنیم چی بگم والا کاش فقط مشکل مالی بود ادم کنار میومد شرایط جامعه خیلی سخت شده تو خونه ماهم بخاطر پدرم کلی مشکل هست میترسم جلوی خانواده همسرم آبروم بخاطر پدرم بره دوسش دارما اما سالهاست منو مامانمو خواسته و ناخواسته اذیت میکنه ببخشید سرتو درد اوردم دلم خیلی پره

بابام گفته اگه دانشگاه نری نمیذارم با کسی که دوسش داری ازدواج کنی دختر من باید لیسانس داشته باشه از ...

خب اشکال نداره عزیزم بابا توام ب قول ضرب المثل هم خدا میخواد هم خرما خب خودش کمکت کنه لااقل 

شوهرم خودش میگه عروسی خوب بگیریم من میگم جشن کوچیک اما اون میگه یباره باید آبرو داری کنیم چی بگم وال ...

اشکال نداره عزیزم دیگ چیکارش کنید بعضی مردا ببخشیدا پدرته ولی نفهم هستن زن و بچه رو مث برده میدونن .ن این چ حرفیه دیگ دلا پرن از حرف و غصه ایشالا عروسیت سر بگیره بری پی زندگیت