2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرفتی من و خواهر؟

ن بخدا میخوای برگه ازمایشمو نشون بدم پیش یه ماما دیگ رفتم گفت چهار شنبه بیا دوباره ازمایش بده امروز رفتم پیش همین درمانگاه خودمون بگم ک خون ریزیم کم شده چی میگه ک برداشت اینو گفت ب شوهرمم گفتم اینا هیچکدومشون هیچی نمیفهمنن 

ن بچه شمال

بیمارستان زنان زایمان اگه هست برو اورژانسی پذیرشت میکنن مشکلت و بگو اگرم دکتر زنان زایمان هست پیشت برو مطب فقط نذار دستکاریت کنم تاکید میکنم نذذذااارررر و بگو می‌خوام برم سونو بدم فقط...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
بیمارستان زنان زایمان اگه هست برو اورژانسی پذیرشت میکنن مشکلت و بگو اگرم دکتر زنان زایمان هست پیشت ب ...

سونو رفتم گفت هفته دیگ بیا دوباره نگاه کنیم خودم ک نا امید شدم گفتم بچم افتاده 😔

سونو رفتم گفت هفته دیگ بیا دوباره نگاه کنیم خودم ک نا امید شدم گفتم بچم افتاده 😔

خوب شیافت نداد؟استراحت کن تا هفته بعد دیگه چاره ای نیست توکل به خدا انشاالله چیزی نیست...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
خوب شیافت نداد؟استراحت کن تا هفته بعد دیگه چاره ای نیست توکل به خدا انشاالله چیزی نیست...

ن کثافت نداذ شیافت الان دیگ استراحت میکنم اصلا بلند نمیشم از جام شوهرم طفلی کارا رو میکنه