2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرفتی من و خواهر؟

ن بخدا میخوای برگه ازمایشمو نشون بدم پیش یه ماما دیگ رفتم گفت چهار شنبه بیا دوباره ازمایش بده امروز رفتم پیش همین درمانگاه خودمون بگم ک خون ریزیم کم شده چی میگه ک برداشت اینو گفت ب شوهرمم گفتم اینا هیچکدومشون هیچی نمیفهمنن 

ن بخدا میخوای برگه ازمایشمو نشون بدم پیش یه ماما دیگ رفتم گفت چهار شنبه بیا دوباره ازمایش بده امروز ...

کجایی؟تهرانی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
ن بچه شمال

بیمارستان زنان زایمان اگه هست برو اورژانسی پذیرشت میکنن مشکلت و بگو اگرم دکتر زنان زایمان هست پیشت برو مطب فقط نذار دستکاریت کنم تاکید میکنم نذذذااارررر و بگو می‌خوام برم سونو بدم فقط...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیمارستان زنان زایمان اگه هست برو اورژانسی پذیرشت میکنن مشکلت و بگو اگرم دکتر زنان زایمان هست پیشت ب ...

سونو رفتم گفت هفته دیگ بیا دوباره نگاه کنیم خودم ک نا امید شدم گفتم بچم افتاده 😔

سونو رفتم گفت هفته دیگ بیا دوباره نگاه کنیم خودم ک نا امید شدم گفتم بچم افتاده 😔

خوب شیافت نداد؟استراحت کن تا هفته بعد دیگه چاره ای نیست توکل به خدا انشاالله چیزی نیست...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب شیافت نداد؟استراحت کن تا هفته بعد دیگه چاره ای نیست توکل به خدا انشاالله چیزی نیست...

ن کثافت نداذ شیافت الان دیگ استراحت میکنم اصلا بلند نمیشم از جام شوهرم طفلی کارا رو میکنه