2777
2789
عنوان

دعوت جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 30 پست
ن تو دعوای بچه ها دخالت نکن فقط حواست باشه بچت اسیب نبینه. جاری ک نمیتونه بلند شه بچشو بزنه بچش بیشت ...

آخه کل مهمونی باید وسط اینا باشم قلب درد میگیرم واقعا از یک طرفم پسرم خیلی خونگرم زود میبخشه آشتی میکنه ولی باز بعد چند دقیقه اون رفتارش رو تکرار میکنه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم خب ممکنه اون طفل معصوم آسیب ببینی من ک اگ یه روز تصمیم بگیرم بچه دار بشم همه جا ازش دفاع میکن ...

منم از آسیب میترسم‌یکدفعه حلش میده بالشت میکوبه به سرش

وای منم دخترعمودارم اینجور خونسرده و من ب شدت عصبی میشم کسی پسرمو بزنم پامیشم چقد باشون دعوامیکنم و ...

خیلی بده پسرش به خواهرهای خودشم حمله میکنه واقعا به جای اینکه بهم خوش بگذره کوفتم میشه 

عزیزم خب ممکنه اون طفل معصوم آسیب ببینی من ک اگ یه روز تصمیم بگیرم بچه دار بشم همه جا ازش دفاع میکن ...

اون وقت در تمام طول زندگیش منتظره بیای حقشو بگیری 

نه بهش یاد بده خودش از پس خودش بربیاد

منم از آسیب میترسم‌یکدفعه حلش میده بالشت میکوبه به سرش

بنظرم اصلا اجازه نده و با زبون خوش به اون بچه گوشزد کن

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

خیلی بده پسرش به خواهرهای خودشم حمله میکنه واقعا به جای اینکه بهم خوش بگذره کوفتم میشه 

بعضیاخونسردن من ن میزارم پسرم کسیو اذیت کنه ن اجازه میدم کسی پسرمو اذیت کنه اون بچش فضوله و عصبی ک ب مرور خوب میشه 

وقتی دعوتت میکنه بگو مرسی نمیام بچه هابهم اسیب میزنن یا با هم نمیسازن عذیت میشی الان اونوقت میفهمه منظورت چیه شاید اونم کنترل کرد

اون وقت در تمام طول زندگیش منتظره بیای حقشو بگیری  نه بهش یاد بده خودش از پس خودش بربیاد

حرفتو قبول دارم اما یه جاهایی ام اگ حمایت نکنی بچه فک میکنه پناهی نداره

بعدم بچه دو سه ساله کاری ازش برنمیاد جز مقابله به مثل که اصلا قشنگ و جالب نیست

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

عزیزم منم یه برادرشوهردارم ک اینطوره ۵سالم. ازپسرم بزرگتره مدام پسرمو میزنه توخونشون پسرم حق نداره ب چیزی دس دس بزنه وگرنه جنگ. میشه وهمیشه هم مادرشوهرم تقصیرکار پسرمنو میدونه ودائم گوشزد میکنه بلد نیستین بچه تربیت کنیدبااینکه تازه.پسرم رفته تو ۵ سال سراین بچه ها ادم بده ماشدیم ازاین طرفم جاریم. ی دختر فوق العااااااااااده جغجغو داره که ۳ سالشه وبارها پسرم ازحق خودش گذشته بخاطرش اما چیزی ک دست پسرم باشه قیاااااااامت میکنه تا بگیره ازش ومامانشم چیزی نمیگه .منم. سراین جریانات پسرم کاربدیم کنه تاجایی ک جاداشته باشه.ولطمه نزنه تذکر نمیدم چون واقعا پسرم لای منگنس ومن چون غریبم جاییم ندارم ببرمش...

عزیزم منم یه برادرشوهردارم ک اینطوره ۵سالم. ازپسرم بزرگتره مدام پسرمو میزنه توخونشون پسرم حق نداره ب ...

چیکار میکنید من الان از شدت ناراحتی دست درد گرفتم به خاطر اعصابم‌

بهتره یا به بچت یاد بدی دفاع کنه از خودش یا نذاری اون بچه بزنتش ولی اینکه خودتونو و روابطتون رو بهم بزنین بخاطر رابطه بچه ها غلطه،اونا بچه هستن و یادشون میره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹