ziyba مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 عنوان مامانم 😤😓😬 | مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 21 پست مامانم با اهنگ هایی ک گوش نیکنم مخالفه رپ ایرانی و خارجی هی اداشون در میاره لیتو سپهر خلسه و جی جی سیجل سوگند گوش میدم این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید 1400/04/14 | 20:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 مامان من کلا گیر نیس😂میگ فحش میدع ادم میمونع چیکار کنع اون صحنع😂 بیا منم دوتا اهنگ تتلو دارم یکیش اون دیگه نمی تون و بی چکو چونه دارم زیاد گوش نمیدم😂 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206796 بیا منم دوتا اهنگ تتلو دارم یکیش اون دیگه نمی تون و بی چکو چونه دارم زیاد گوش نمیدم😂 😂من کلا از اول دوسش داشتم وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 منم مامانم از سبک رپ متنفرم ....🤣🤣🤣 😂 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 فک کنم مشترکه این چیزا😄 اره فک کنم بین هم ننه ها رواجه😆 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
تنهاترازتنها عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 5403 اره فک کنم بین هم ننه ها رواجه😆 هم ننه چیه..... من خودم مادرم .... نه مامانم بدش بیاد !!! تسبیح من کو😂😂😂😂 هر روز یه کلمه جدید درمیارین....بزارین قبلیا رو یاد بگیریم بعد 😆😆😆