2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالت  الان وقت بریز و بپاشه😃

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
دیگه نون بری نکن 😅😅😅کلی ذوقشو کردم . اما جدا از شوخی مال من سودش همیشه ۲۵۰ بوده این  سری کمش ...

منم هرسری اونجوری بود اینسری ۱۴۰😂سهاممون یه تومنه واس اون اونایی ک ۷۰ریختن سهامشون ۵۰۰ـه واسه شوهره منم

نه،یه کارت یک میلیونی سهام عدالت دارم، که مشخصاتم توشه،ولی دیگه سود رو باید از کجا اقدام میکردم و به ...

قبلا شماره حسابی که میخوای سود بریزن ثبت میکردی ولی الانشو دیگه نمیدونم اگه میتونی یه سر برو کافی نت راهنماییت کنن

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
نه،یه کارت یک میلیونی سهام عدالت دارم، که مشخصاتم توشه،ولی دیگه سود رو باید از کجا اقدام میکردم و به ...

عزیزم برو کافی نت کارتتم ببر شاید شماره حسابت ثبت نشده کافی نت برات ثبتش میکنه برا هر کارتی ک بخای

منم هرسری اونجوری بود اینسری ۱۴۰😂سهاممون یه تومنه واس اون اونایی ک ۷۰ریختن سهامشون ۵۰۰ـه واسه شوهره ...

اره من و تو پولداریییییممممممم 😅😅😅😅

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز