2777
2789
عنوان

به نظرتون ابروی پرپشت و مشکی تو چهره ادما چند درصد تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 39 پست
مشکی بودنش به همه نمیاد بعضی وقتا میتونه تاثیر کاملا منفی داشته با‌شه... بعضی چهره ها رو خفه یا خشن ...

خواهرشوهر من خشن شده،چون زرد بود یهو مشکی شد😐

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸
ابرو مثله قابه واسه چشم و صورت  خیلی زیاد تو زیبایی تاثیر داره

خیلی تاثیر خوبی تو چهره داره مخصوصا پرپشتش سنو میاره پایین

اول فکر میکردم این دنیا بامن بد کرد اما کم کم فهمیدم من با این دنیا بد کردم چون دیگه باهاش کنار نیومدم و همیشه بهش بد میگفتم اما ذهن  ما انسانها خیلی مهمه که درمورد این دنیا چی فکر میکنیم شاید این دنیا بخواد به روال ما بره اما،ما با کوچکترین اشتباه میزنیم همه چیو خراب میکنیم از کوچکترین عیب بزرگترین شو میسازیم ما باید واقع بین باشیم و با این دنیا کنار بیایم و هرچی که شد نباید بگیم تقصیر خداس😊))) من عادت دارم تاپیک قفل کنم هرکس کاریم داشت خصوصی در خدمتشم))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=197712310]یعنی بهش نمیاد؟ [/QUOTE چهرش چون اکثرا عبوسه یکمم مشکی کرده دیگه بدتر🤐

اره میگم که به این نوع چهره ها نمیاد اصلا... یا به کسایی که صورت خیلی کوچیکی دارن

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
[QUOTE=197712310]یعنی بهش نمیاد؟ [/QUOTE چهرش چون اکثرا عبوسه یکمم مشکی کرده دیگه بدتر🤐

رنگ پوستش چطوره مگه بهش نیومده

اول فکر میکردم این دنیا بامن بد کرد اما کم کم فهمیدم من با این دنیا بد کردم چون دیگه باهاش کنار نیومدم و همیشه بهش بد میگفتم اما ذهن  ما انسانها خیلی مهمه که درمورد این دنیا چی فکر میکنیم شاید این دنیا بخواد به روال ما بره اما،ما با کوچکترین اشتباه میزنیم همه چیو خراب میکنیم از کوچکترین عیب بزرگترین شو میسازیم ما باید واقع بین باشیم و با این دنیا کنار بیایم و هرچی که شد نباید بگیم تقصیر خداس😊))) من عادت دارم تاپیک قفل کنم هرکس کاریم داشت خصوصی در خدمتشم))
اره میگم که به این نوع چهره ها نمیاد اصلا... یا به کسایی که صورت خیلی کوچیکی دارن

اره،ولی اینم بگم که بور بود خودش رنگش همیشه عین زنای زائو بود از وقتی مشکی کرد یکم رنگ به رخش برگشته البته خط چشمم تاتو کردا باهاش

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸

من ابروهام مشکی.اولین چیزی ک ب چشم میاد ابروهامه😂

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
اره،ولی اینم بگم که بور بود خودش رنگش همیشه عین زنای زائو بود از وقتی مشکی کرد یکم رنگ به رخش برگشته ...

فکر کنم بهتر بود قهوه ای متوسط میکرد 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
من ابروهام مشکی.اولین چیزی ک ب چشم میاد ابروهامه😂

برامنم اینطوره😅

برامنم اینطوره😅

خیلی تو#چشم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
ببین عزیزم اینو بیشتر خط چشمی که تتو کرده هم روی چشم هم زیرش بیشتر عوض کرد قیافشو

خط چشم خیلی چشمارو خشکل میکنه اما به من نمیاد نمیدونم شاید طرز کشیدنم خوب نیست

خیلی تو# چشم

اهوم عذر میخوام من منظور اولتونو نفهمیده بودم فک کردم گفتین که اولین چیزی که تو چشم ها میاد ابروهامه