2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست
حس میکنم زشته

بنظر میرسه خونه هاتون نزدیک باشه که گوشت و برنج میاد میگیره بخاطر وسایلت برو و بگیر ازش چیز سختی نیست روز مادر براش دوتا قابلمه بخر بده بهش خودتو راحت کن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطور دم دستیه که یه ماهه نیس کارتو انجام دادی؟!

من چیزیکه بابام و شوهرم زحمتشو کشیدن به هیچکس نمیدم.اگرم بدم برای پس گرفتنش خجالت نمیکشم!خیلی محترمانه بگو مامان جان شوهرم میاد خونتون اون قابلمه هارو بدین بیاره.دستتون درد نکنه.یا همچین چیزی

چطور دم دستیه که یه ماهه نیس کارتو انجام دادی؟! من چیزیکه بابام و شوهرم زحمتشو کشیدن به هیچکس نمیدم ...

عزیزم کلا  من به سختی کارمو راه انداختم یا با قابلمه های بزرگتر غذا درس کردم 

عضو گروه سبز سرگروه @فرفری وزن اولیه ۶۸ وزن فعلیم ۶۲.۳۰۰
حس میکنم زشته

اصلا هم زشت نیست 

حق گرفتنیه عزیزم دادنی نیست که

زشت کار اونه که گرفته و پس نداده 

اینجوری ادامه بدی خودت ضرر میکنی و قابلمه که هیچ 

خیلی چیزاتو میگیره و نمیتونی پس بگیری 

شوهرتم در جریان بزار که اگه ناراحت شد بندازی گردن اون که گفته تو همون قابلمه دم دستیا غذا درست کن و ازین چیزا.

من مادرشوهرم به نسبت به پوشش و این چیزا یوقتایی اوایل البته متلک میداد و میپروند یه جاری دارم درجا میگفت شوهرم دوست داره شوهرم میخواد شوهرم گفته و دیگه بخودش اجازه نداد حرف بزنه و منم ازش یاد گرفتم تا گاهی یه چی میپرونه میگم شوهرم اینجوری دوست داره و شوهرم گفته و این چیزا 

عزیزم کلا  من به سختی کارمو راه انداختم یا با قابلمه های بزرگتر غذا درس کردم

اشتباه کردی دیگه 

بگو و بگیر و خلاص 

بگو شوهرت میگه مگه قابلمه کوچیک نداری تو این بزرگا درست میکنی 

بنظر میرسه خونه هاتون نزدیک باشه که گوشت و برنج میاد میگیره بخاطر وسایلت برو و بگیر ازش چیز سختی نیس ...

اره تو سه ساختمونیم

اخه من بیشتر از این میسوزم که اصلا خونم نمیاد برا نشستن اینا بخاطر یسری دلایل ولی چیزی بخواد همش لنگه منه همیشه بدرد میخورم ولی اون نه هیچوقت تا حالا کمک حالم نبوده همش هوای دختراشون داره منم زورم میاد خیرم بهش برسه

اشتباه کردی دیگه  بگو و بگیر و خلاص  بگو شوهرت میگه مگه قابلمه کوچیک نداری تو این بزرگا ...

پس امروز غروب میرم میگیرم ازش

تازه جا نونی رو هم برده نون رو داخل نایلون میزارم😑

وای خدا تو چرااینجوری هستی

چیزی ک دادی خودت باید پس بگیری قانونشه

خودت خریدی استفاده کنی انوقت همش اونادارن استفاده میکنن کع 

من اگ قابلمم یروز بیشترخونه مادرشوهربمونه خودمو میکشم چ وضعشه چرابه اوناراحتی وب خودت سختی میدی این گناه درحد خودته باو 

باقابلمه و جانونی خودت تعارف داری ایا؟برو پس بگیرشون ک دل قابلمه هاتم برات تنگ شدع😂😂

وای خدا تو چرااینجوری هستی چیزی ک دادی خودت باید پس بگیری قانونشه خودت خریدی استفاده کنی انوقت همش ...

خدا  چه جالب گفتی راس میگی باید برا خودم ارزش بدم تا دیگران یاد بکیرن

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز