2777
2789
عنوان

🚫🚫تا خودمو نکشتم بیاین🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 114 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیپروهیپتادین بود فکنم،میرفت داروخونه بیچاره فروشنده کلی از عوارضش میگفت که این منصرف بشه بعد این می ...

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  
بله خیلی خوب بود اثرش ولی  عوارض شدید داشت بعد سه هفته ول کردم برگشت

چه عوارضی داشت؟؟؟

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
اشتها بداری یا هرچی میخوری چاق نمیشی?

اشتها ندارم ولی از اولم لاغر بودم همیشه 

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  
ببین لاغری خیلی خوبه هر چی میخوای میپوشی هر چی میخوای میخوری همیشع هم کم سن به نظر میرسین و البته کی ...

اره فک میکنی لاغری ام مشکلاتی داره عید هر چی لباس میخواستم بزرگ بود برام نتونستم مانتو بخرم 😁😁😁

چه عوارضی داشت؟؟؟

موی زائد شدید...بدن و صورتمم پرررررر از جوش هنوزم خوب نشده جوشام

موی زائد شدید...بدن و صورتمم پرررررر از جوش هنوزم خوب نشده جوشام

بایدوقتی اونارو میخوری هرروز یه استکان عرق شاهتره وکاسنی بخوری

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
دوسداشتیا.شیطون😜# 😂😂

اره خب فدام بشن سایت خلوت میشه...از اون لحاظ😒

اره فک میکنی لاغری ام مشکلاتی داره عید هر چی لباس میخواستم بزرگ بود برام نتونستم مانتو بخرم 😁😁😁

هر چی بگی من بیشتر برام جذاب میشه😅😅 

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
بایدوقتی اونارو میخوری هرروز یه استکان عرق شاهتره وکاسنی بخوری

ینی واقعا اینکارو کنم هورمونامو ب هم نمیریزه دیکه؟😣😣

موکبانک ببین من خودم اشتهام زیاده ولی میشینم میبینم دوباره گشنم میشع همیشه ام فکر غذام😑

ابجیم👍😐