2789
عنوان

کدوم شهرید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 52 پست
تهران هوا عالی  برق که اصلا قطع نمیشه  کرونا رو نمی‌دونم

🤕🤕🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کولر مگه جواب نمیده که شیشه ها بخار میکنه؟

اینجا با دوتا کولرگازی داخل هر خونه بازم گرمه، برق بره بخار ک هیچ ادما تبخیر میشن🙁

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
کولر مگه جواب نمیده که شیشه ها بخار میکنه؟

اینجا هوا شرجیه ولی به هر حال باید بسازیم 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

اینجا با دوتا کولرگازی داخل هر خونه بازم گرمه، برق بره بخار ک هیچ ادما تبخیر میشن🙁

کیش؟

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

عزیزم کمتر دروغ بگو😐😕

نیاوران و شمرونش هم اینجوری نیست که میگی

هواش خرپزون هست بعد میگی عالی

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
کاشونی نیستم ولی کاشون میشینیم ب شدتتت گرممممم برقم قطه

کاشان که میگن هواش خوبه چند درجه؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

دقيقا كجاي تهراني؟

والا منم تهرانم روزي دوبار برق ميره اونم هر بار سه ساعت 

هوا هم خيلي گرمه 

كرونا هم كه ديگه نگم اينقدر اوضاع وخيمه كه قرار تهران تعطيل شه