2777
2789
عنوان

چون دانشگاه نرفتم تحقیرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 29 پست

لیسانس دیگه الان خیلی بی ارزشه هرکسی الان دیگه با عقل کم هم داشته دانشگاه رفته پس دانشگاه رفتن همچین شاخی نیست

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

باید ببینی سرنوشتت چی میشه من خودم ۲۰ سالم بود به یه مرد چهل ساله ازدواج کردم ولی چون وضع مالیش عالی بود و ده واحد خونه داشت تو یه ساختمان عشقش به دلم نشست و ترجیح دادم با یه ۲۵ ساله اس و پاس ازدواج نکنم یهو دیدی یکی عاشقت شد که همه جوره ازت سر باشه غصه نخور اجی

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خالم دیپلمشم نتونسته بگیره شوهرش لیسانسه هوشبری اتاق عمله😐 چه ربطی داره ،دختر فقط باید خوشگل و با شخصیت و خانواده دار باشه تامام

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

درس خوندن خیلی خوبه ولی اینجوری هم نیست که دیگه الان کسی پز لیسانسش رو بده و فکر کنه چه مدرک خوبی داره...اونم الان.. . زیادم دیدم 2 نفر مدرکشون مثل هم نبوده و با هم ازدواج کردن. ربطی نداره

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

چه لیسانس لیسانسیم میکنن بگو من حداقل عمرمو واسه چیزی که بدردتون نخورد تلف نکردم این دسته از آدما براشون فرق نمیکنه که چی میخونن رشتشون آبیاری گیاهان دریاییم باشه فقط لیسانس بگیرنو بقیم بگن اینا لیسانس دارن اینقدر لیسانسو واسه خودت بزرگ نکن همچین مالیم نیست

دوستات انسان های حقیری هستن و خوندن کتاب و تحصیل باعث رشد عقلیشون نشده😊

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
باید ببینی سرنوشتت چی میشه من خودم ۲۰ سالم بود به یه مرد چهل ساله ازدواج کردم ولی چون وضع مالیش عالی ...

😉😉😉

چون ده واحد داشت مهرش به دلت نشست؟؟

خوشبخت باشید   و کامیاب

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
باید ببینی سرنوشتت چی میشه من خودم ۲۰ سالم بود به یه مرد چهل ساله ازدواج کردم ولی چون وضع مالیش عالی ...

هنر کردی!!!!   

اینطوری که بعضی ها به شوهر کردنشون افتخار میکنند فاتح اورست انقدر به خودش افتخار نمیکرد!!!!!🤣🤣🤣✋

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

😉😉😉 چون ده واحد داشت مهرش به دلت نشست؟؟ خوشبخت باشید   و کامیاب

بله عزیزم خونه بابا سختی کشیده بودم خواستم شوهر پولدار کنم البته سختی خوردو خوراکی نه چون وضعمون متوسط بود ولی خوب این واقعا فضایی پولدار بود و تقریبا جوونم بود ۴۰ سال سنی نیست البته الان ده ساله از ازدواجمون گذشته و شوشو ۵۰ و من ۳۰ سالمه

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،
چه لیسانس لیسانسیم میکنن بگو من حداقل عمرمو واسه چیزی که بدردتون نخورد تلف نکردم این دسته از آدما بر ...

دقیقا بدردشون نمیخوره ، منم همینو گفتم که وقتی بدرد نمیخورد چرا برم ، اما میگن جامعه به کسی ک لیسانس داره متفاوت نگاه میکنه و سطحش بالاتره

نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن پسری ک لیسانس داره طرف دختر دیپلمه نمیاد

اتفاقا بعضی از پسرا دوست ندارن زنشون دانشگاه بره یا کار کنه

مثل دایی خودم

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
دقیقا بدردشون نمیخوره ، منم همینو گفتم که وقتی بدرد نمیخورد چرا برم ، اما میگن جامعه به کسی ک لیسانس ...

😆😆🤣🤣🤣🤣 بگو نه اینکه شما متفاوتین

جامعه اگه به اونایی که لیسانس داشتن یه جور دیگه نگا میکرد الان اینقدر لیسانس بیکار نداشتیم🤣🤣🤣🤣🤣

بله عزیزم خونه بابا سختی کشیده بودم خواستم شوهر پولدار کنم البته سختی خوردو خوراکی نه چون وضعمون متو ...

الهی شکر💓

ان شاالله در کنار هم شاد باشید

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...