دوستام همشون لیسانس دارن ، البته رشته های جالبی نخوندن و الانم خانه دارن ولی خیلی پز لیسانسشونو میان ، من دیپلم دارم دوستم میگه کسی ک لیسانس داره با دیپلمه ازدواج نمیکنه ، البته خودم الان دارم کلاس طراحی لباس میرم ، ولی همش فک میکنم کسی ک لیسانس داره طرف من نمیاد ، شما چ فکری میکنید ،
لیسانس دیگه الان خیلی بی ارزشه هرکسی الان دیگه با عقل کم هم داشته دانشگاه رفته پس دانشگاه رفتن همچین شاخی نیست
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
باید ببینی سرنوشتت چی میشه من خودم ۲۰ سالم بود به یه مرد چهل ساله ازدواج کردم ولی چون وضع مالیش عالی بود و ده واحد خونه داشت تو یه ساختمان عشقش به دلم نشست و ترجیح دادم با یه ۲۵ ساله اس و پاس ازدواج نکنم یهو دیدی یکی عاشقت شد که همه جوره ازت سر باشه غصه نخور اجی
درس خوندن خیلی خوبه ولی اینجوری هم نیست که دیگه الان کسی پز لیسانسش رو بده و فکر کنه چه مدرک خوبی داره...اونم الان.. . زیادم دیدم 2 نفر مدرکشون مثل هم نبوده و با هم ازدواج کردن. ربطی نداره
ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....
دوستات انسان های حقیری هستن و خوندن کتاب و تحصیل باعث رشد عقلیشون نشده😊
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
😉😉😉 چون ده واحد داشت مهرش به دلت نشست؟؟ خوشبخت باشید و کامیاب
بله عزیزم خونه بابا سختی کشیده بودم خواستم شوهر پولدار کنم البته سختی خوردو خوراکی نه چون وضعمون متوسط بود ولی خوب این واقعا فضایی پولدار بود و تقریبا جوونم بود ۴۰ سال سنی نیست البته الان ده ساله از ازدواجمون گذشته و شوشو ۵۰ و من ۳۰ سالمه