2777
2789
عنوان

فقط بیاین بخندییییییمممم😂😂😂😂😂🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 199 پست
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 ...

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

‏یکی از مزایای مامان بودن اینه که حوصله کسیو نداری میرینی بهش و هرچی بخوای میگی بعدش میگی مادرتم هر کاری بکنم درسته

سومین کاربری👻👻😑😑😑........اوایل ک اومده بودم سایت خیلی سعی کردم تا جایی ک در توانمه کمک کنم و تاپیکای مفید بزنم خصوصا در رابطه با روانشناسی کودک .اما همتون میدونید اینقدر ک تاپیکای حس شش ودروغ و خیانت و سرکاری بازدید میخورد یک هزارمش هم  تاپیک های مفید اهمیت نداشت .کلی فکر میکردم که ب چ صورتی بگم که قابل فهم باشه .تهشم اهمیتی داده نمیشد.دیگه با خودم ‌گفتم چرا من حرص بخورم؟!کسی ک بخواد زندگیش رو بهتر کنه خودش دنبالش میره .اینو نوشتم یادم باشه الکی واسه کسی دلم نسوزه اینجا .منم ازین ب بعد فقط استفاده کنندم ازینجا😊چنلم:https://t.me/matilda_777

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گم.شو# 😃                😃       &n ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂

لانتی#  

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
😐  😐 😐  😐 😐 😐  😐 😐  😐 😐 😐  😐 😐  😐 😐 😐&n ...

بسع لطفا

سومین کاربری👻👻😑😑😑........اوایل ک اومده بودم سایت خیلی سعی کردم تا جایی ک در توانمه کمک کنم و تاپیکای مفید بزنم خصوصا در رابطه با روانشناسی کودک .اما همتون میدونید اینقدر ک تاپیکای حس شش ودروغ و خیانت و سرکاری بازدید میخورد یک هزارمش هم  تاپیک های مفید اهمیت نداشت .کلی فکر میکردم که ب چ صورتی بگم که قابل فهم باشه .تهشم اهمیتی داده نمیشد.دیگه با خودم ‌گفتم چرا من حرص بخورم؟!کسی ک بخواد زندگیش رو بهتر کنه خودش دنبالش میره .اینو نوشتم یادم باشه الکی واسه کسی دلم نسوزه اینجا .منم ازین ب بعد فقط استفاده کنندم ازینجا😊چنلم:https://t.me/matilda_777
😐      😐            😐         ...

🙄🙄

🙄🙄

🙄🙄

🙄🙄

🙄🙄

🙄🙄

الان خودمووووون دو نفری تاپیک رو پر بازدید میکنیم😎😎

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

😐  😐 😐  😐 😐 😐  😐 😐  😐 😐 😐  😐 😐  😐 😐 😐&n ...

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

😒

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

+اینو کی گفته؟

-همه

+همه غلط کردن با تو

(دیالوگ پرتکرار بین همه ی مادرا و بچه هاشون)

🙄🙄          🙄🙄                 ...

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

😐 

😐

😐 

😐

😐

بوشهر برازجان

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه